Задоволна сум од производите на флормар , досега што имам купено се ми се погодило. За лаковите немам збор многу се трајни и + има голем избор на бои , руменилото е многу убаво, и сјајчињата се исто така многу убави и траат подолго време ....но мене некако чуден вкус ми имаат незнам зошто,додека на сестра ми и на другарка ми се свиѓа....се е до вкус
Имам земено ваков крем за нозе...преубав е ...ги лади стапалата и ги прави многу меки... мислам дека беше 150 или 200 ден. го земав во верополус доле на тоа штандот на flormar ..го препорачувам...и да, многу е густ, и еве веќе пола година го имам а не сум потрошила ни еден прст од цело пакување
^ Истиов го користам и сум презадоволна. До сега крема за стапала со најпријатен и неутрален мирис, големо пакување кое долго трае, ниска цена и супер квалитет. Најтопло го препорачувам. Јас мојот го земав од Принц маркетот во Топанско, некаде до 200 денари беше.
Имам flormar шишенце гел за зацврстување на ноктите солидно е и е 130денари,имам и кафено моливче за уста задоволна сум последниот пат купив маска за лице 15оденари ,не е ништо посбно.Ама на око гледајки имат добри работи.
Не сум пробала други производи од Флормар, ама затоа од маскарава сум презадоволна. Копија е на една од Лореал, ама стварно добра копија 350 денари мислам дека е.
и во Веро центар ги има Иначе јас од тука имам користено само руменило такво двојно е пола кафеаво пола розево и задоволна сум долго некако трае никако да го потрошам , а и не беше нешто скапо коа го купив ако добро памтам околку 250ден.
За тие пари се убави. Имаат голем избор. Честопати им купувам од лаковите. За таа цена сум пробала и подобри лакови, ама не се лоши.
Гледам им ја фалите течната пудра па дали може да ми кажете колку пари е од прлика да знам.Фала однапред
Уште на почетокот побарав лак за регенерирање на ноктите или за кршливи нокти. Ми го дадоа ова: Поради името мислев дека е таман тоа што барам и не обрнав многу внимание, па го купив. Дома видов дека е за израмнување на површината на ноктите. Calcium my ass! Нит помага нити ништо. Седи во фиока... Од тогаш немам купено ништо од оваа марка.
имам користено само лакови(задоволна сум)и сенки за очи од кои што воопшто не сум задоволна.треба да нанесам по 5 пати и пак не се доволно темни.не jа постигнувам боjата