Како женско, можам да речам само еднаш имав нешто со еден на кој му беше ова фетиш....и сега и мене ми е хаххаха. Убаво е, многу секси
Да споделам искуство,не ја разбирам поврзаноста на женските стапала и сексот и не сум ни размислувала многу за темава... Пред 7-8 месеци така некако спонтано се случи појма немам ни како дојде до тоа да дечко ми ми ги лиже стапалата,и можам да кажам дека тој момент ме однесе до точка на лудило ,поинтензивно дури и од орално задоволување...од тогаш навака у посебни моменти се дешава тоа,исто и footjob еднаш добил од мене исто така спонтано се случи,јако чуство и за мене и за него
Мене ме интересира за вие што имате ваков фетиш колку ви се важни прстите? Какви прсти сакате, дали вториот и третиот да се поголеми од првиот, вториот да е поголем или скалесто наредени? Има многу грди во формата, на некои и лак да имаат ќе изгледаат грдо. Исто така дебели прсти се грди и нелакирани.
obicno pri erotskiot del od predigrata ako se sluci da i gi galam stapalata ili vo bukvalna smisla da i gi baknuvam i cicam prstite, toa mnogu ja vozbuduva i napaluva...
Стапалата ми се најодбивниот дел од човечкото тело, колку и да се средени и негувани. Така што тотален turn off ми е, никако фетиш.
Јас сакам слика, само без жутиве чорапи ако може.? Со црвено лакче, нешто секси да биде. Плус, те частам 100 евра за лакот. Значи 600 евра имаш од мене.