Искрено им се чудам на моите другарки кој имаат 15 години и имаат дечковци, а потоа се разочаруваат . затоа мислам дека е подобро без дечко, затоа јас нема никогаш да имам дечко. И НЕМА ДА ГО ПРОМЕНАМ МИСЛЕЊЕТО!! Нема дечко, нема ни проблем!!
Не засекогаш.Ама сега нема.Здравје боже за 3-4 години ке биде.Јас и сега можам да си фатам дечко ама не ми е потребен.
Господ го создал светот да биде во пар машкото со женското,тоа што сте сами не значи дека вечно сами ќе бидете се е тоа божја воља зашто Господ за вас го чува најубавото
веројатно размислуваш така зашто веќе еднаш некој идиот те повредил кој бил безчувствителен но верувај некаде и некако секој кје си ја пронајде својата сродна душа,впрочем сите имаме своја сродна душа која не разбира за се и тука е покрај нас кога и да ни затреба
Има одредени години до кои треба да си сам, после тоа е неизводливо , сите ќе имаат фамилии ти седи си алоне форевер, се во свое време треба да си дојде
абе најубаво да си слободна да али ја сакам чисто онака за забава хахаха пошто сеуште сум мала за сериозни врски
Сите имаме такви моменти кога посакуваме да бидеме форевер алоун Ама сепак ти треба некој покрај себе.
A што му фали на форевер алоун ?Cекако никој не посакува сам да е засекогаш,но ете во мојот случај како ми е пишано без саканиот да сум,и те како уживам шо сум форевер алоун .A во 21 век да се тешиме демек има љубов...хм ретко ,за мене лично нема!
Убаво е Forever Alone , слобода и све , ама некогаш има моменти кој очајно ни треба некој љуБАвни човек покрај нас за тие моменти да ги споделиме или се утешиме или посреќиме или сл....