Ве молам помогнете ми!!! понеделник брат ми има визита,ама нз какво фризурче да си напрам (имам кратка и права коса)плсс за помош!!!ви благодарам однапред )
Фризур4ето за на визита ти е ? Е па тогаш некое посвечено, истапирај ја косичката, некое пунџиче, цвет во коса.... така некако. Не смееш на визита без фризура, срамота е.
eве вака може? бидејќи косата ти е кратка и права, за да го добиеш гореприложениов ефект мислам дека најдобро би било да отидеш на фризер. Да не ризикуваш сама бидејќи може да излезе смешно.
Немојте така со девојчето мака голема си има. Визита ли е, што ли е. Нели треба да изгледа убаво. Се согласувам со Иренна дека треба да е свечена и пред се впечатлива. позз
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aj дете измиј си ја само косата 2 пати со шампон и исуши ја, зашто на 12 години не ти личи фризура да имаш. Кај забега светов. Фризур4е цакано топ4е
Е да со сиски или со шишки да знаеш дека ме изнасмеаа сите СОВЕТИ што ти ги напишале форумџивкиве јас ти предлагам уште од денес најдобро би било да закажиш на фризер тие таму ке ти кажат што фризур4е дајдобро би ти стоело.Позз