Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Fuller House

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од LitttleRNBPrincess, 16 јуни 2018.

1. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950

Комична серија, spin off од Full House кога беа мали. Интересна е, пресмешна и оваа и старата серија.

Кендис Камерон Буре, Џоди Свитин и Андреа Барбер се меѓу првите членови на "Full House", кои се вратија на во ова ново издание "Fuller House". Д.Џ., сега е вдовица и мајка на три сина, се наоѓа себеси во нејзиниот дом од детството, заедно со нејзината сестра Стефани, аспирант музичар, и нејзиниот доживотен пријател Кимми Гиблер, која исто така е самохрана мајка. Сите под еден покрив, жените ги доживуваат големите и малите моменти заедно, вклучувајќи ги и романтичните романси, празниците, родителите и изненадувањата на животот.

На Juicy и tace73 им се допаѓа ова.
  2. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Јас сега ја гледам Full house, да ја завршам таа ќе ја почнам оваа. Интересна ми е серијава иако не очекував дека некогаш ќе гледам серија снимена само во две-три соби. Омилена ми е Стефани, а ми е многу Мишел интересна во 4та сезона. Пред легнување 3-4 епизоди гледам обавезно секоја вечер, баш релаксира.