Дали ова ви е смешно на јутуб и дали сметате дека треба да се објавуват јавно вакви видеа со цел да се понижуаат девојчиња рандом на улица, или цел им е да покажат со што се располагаат и за лајкови и прегледи па од таквите поголеми спонзоруши нема да прегледи све да правиш Еве ви го видеото ова стана вирално и тука https://www.youtube.com/watch?
Линкот ти е мртов. Голдигер се фејк видеа. Доколку би биле реални видеа, да, подржувам да се снимаат спонзоруши кои им зинал г..т за пари иако и тогаш пак би ги блурнале и нема да има ефект
Гнасно е, знам за какви видеа збориш. Направени се за сите нафурани мажишта што смрдат од што 3 недели не се бањати да мислат дека единствена причина зашо жените не ги сакаат е зашо "немаат скапа кола"
Јас па си јадам пуканки и често си ги гледам. Има некои фејк од авион се гледа, но некои се реални. Не сфаќам како е понижување? Тие што се фејк, се платени девојки да глумат, win win ситуација. Но, оние што се реални, епа сами си го бараат на крајот. Прво не сакаат да излезат, после кола некоја бесна ќе збрмчат, се лепат ко мушичка на жуто. А па тоа во ред ли е? Каков сака нека е форумот, факт е дека постојат жени кои преферираат пари над сите останати барања кај мажот. Постојат старлети, постојат спонзоруши. Ако на нив не им пречи, мене уште помалку, ќе имам поише материјал за гледање. Не се секогаш мажите криви за се. Некогаш е брутално и претерано, ама па ако се ставиме во обратна ситуација, мене некоја така да ми направи, со сласт ќе ја објавам. Не сме цвеќиња за мирисање. Секој е одговорен за сопствените постапки.