Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Goodreads

Дискусија во 'Литература и уметност' започната од Butterfly14, 27 март 2013.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.064
    Допаѓања:
    66.817
    Дали имате проблем со апликацијава? Не ми ја дава опцијата update progress под книгите.

2. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.216
    Допаѓања:
    25.779
    Вчера да скроз кочеше и не отвараше, денес е во ред.

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.918
    Допаѓања:
    81.194
    Сара Џ. Маас и Емили Хенри пак победиле, се осеќам како да сме заглавени во некој панично и манично повторувачки циклус со наградиве. :sweat:
    Емили па и за аудиобук добила, двојна победа годинава. Догодина тројна некоја, да удри уште појако. :D
    Ја има некој читано книгава (Funny Story), да каже дали е добра? Мене нејзините книги ми станаа премногу повторувачки некако, сетингот е секаде ист, истиот рецепт само различни имиња на ликовите, па ја ставив на пауза авторкава. :)

Не ме чуди Кристин Хана со победата, знаев. Книгава ми беше далеку од добра мене, многу слабо.
    А рејтингот 4.62, не можам да се изначудам. Aко не се лажам, беше и повисок.

Oд победнициве, ми фатија око за читање:
    The Wedding People
    The God of the Woods
    The Ministry of Time
    How to End a Love Story

И би го читала мемоарот на Кели Бишоп од Девојките Гилмор.

Ако некоја од вас читала нешто од листава, нека каже. Имам тежок reading slump, се надевам дека нешто од ова ќе ја разбие кризава. :bug: