Свашта пи*ка раѓа....али и свашта ку* прае ! Бљак !!! http://www.demirhisar.gov.mk/jzu-psihij ... lnica.html Ма да не верувам дека ќе те примат...Ќе ти речат ти девојко си закаснила.
Мене еднаш ми се има случено. Додуша, не беше баш петинг во вистинска смисла. Јас почнав, тој ја прифати играта, немаше околу нас многу луѓе, само две машки поминаа и зјапаа во нас
Сакам, ама нема со кој. Маж ми не сака баш Public display of affections... Освен краток бакнеж или прегратка.
Секако дека се прифаќа. Возбудливи се првичните суптилни допири кои тенденциозно растат заедно со адреналинот дека некој ќе гледа или гледа, проследени со dirty talk на уво.
Mi se ima sluceno u avtobus iskreno pali bas bese zgoden decko do mene sedese i pocna za noga da me fakja tolku se napaliv bulvalno kje go pustev i pogore da me fati ali ipak sram me fati dan primeti nekoj epten awkard situacija kje bese.
Pa ja ne bi sakala da primeti nekoj mene poentata mi e sto bese stranec i sto bese napaden ali da ne mi bese zgoden kje jadese koleno u preponi.
Не знам шо да речам на ова... Законски е сексуална злоупотреба, ама ти викаш дека си се напалила... А што ако беше некој што ти е 'одвратен'?
Не ми се верува што читам. Мене језа ме фаќа кога некој непознат уз поминување ќе ме допре по рака не па некој на ме пипне со намера. Раката му ја кршам во иста секунда. Девојки пазете се од такви предатори.Ниту знаете колку години имаат,ниту дали се психички стабилни,ниту каква им е намерата. Ако не давате отпор, може да се случи нешто многу страшно. Што ако тој човек се симне по вас од автобус,ве следи и проба да ве силува?
Мене ме потикна ова да си ја испробам среќата и јас, знаеш во светот на мажите секогаш се прашувале дали се секси или не, проблемот е што дома мамичка ќе каже дека е најубав од сите, другарите ќе кажат ружен е како пиперка, и секогаш си во збунет, во дилема, дали си секси и убав или неубав. Затоа сега можам конечно да одговорам на прашањето, еве неделава ќе се возам со автобус, ќе фатам некоја за газо, ако реагира позитивно и се дружиме, ќе знам дека сум секси и решена дилема, ако ме мавне или пцуе, ќе знам дека сум ружен и ќе треба да почнам со купување масовно мачки и кучиња да ги чувам дома и да го поминам остатокот од животот со нив. Конечно решение за нашите дилеми.
Грозно и одвратно дури и налудничаво...па нека биде и најзгодниот тип на планетава. Со кое право тотален странец и непознат би допирал некого? Самата помисла ме згрозува и сигурно бесно би изреагирала би почнала да го ударам и врескам и би побарала помош од околу.
Во мнооогу ретки моменти, хемија се ствара со само еден поглед или два, па кој не пати од комплекс „курва" ќе си дозволи некои работи. Seize the moment (инглиш за паметни) Ова обично некаде на некоја журка и слично, во автобус некако поманијачки звучи.