Е сега зависи каква хемија се користи За мене е неприфатливо ова па сакало било на журка, стадион кај и да е. Непознат кој прв пат го гледам нема што да ме допира. Крај.
Нека личи на Бред Пит ако сака, ако проба да ме допре во јавност без дозвола има да п*** *** Да не бидам без образ, ќе ме бришат како и увек. Што ви е тука адреналинот? Елате у спална со спуштена завеса ќе се таласаме. @Independent Girl Твојата ситуација ме потсети на филм за возрасни, идентична на описот. Двајца странци во автобус, камера и некој од двајцата (најчесто типот) прв презема иницијатива со тоа што ја допира девојката, а потоа пред сите во јавниот превоз имаат однос. Може манијакот од тука добил инспирација.
Ми се има случено на клупи онака седната на мене (да се трие) на не толку затеменето место, а некои си 15-20 метри да поминуваат луѓе. Друга ситуацијата ја имав фатено за задник девојка покрај еден паркинг, а таа мене долу, па баш се погоди тука човек да си зема кола и убаво не осветли.
Јас бев сведок на истото во автобус. Имаше место пред девојаката а сепак толку блиску стоеше пред дечкото, скоро залепена. Дури ми се пристори и дека намерно се враќа наназад. Типот можеби му годеше, не се ни помрдна. Можеби и грешно протолкував, но ептен очигледно беше. Сепак грозно и безобразно, да дозволиш непознат/а јавно да те допира, особено што и постари лица беа присутни...
Исто Мене ми се случи тоа со една у бус. Немаше место за сите, идев од ѓорче за соборна и некаде кај влае погледна лево десно, се натрти и ме допираше, сѐ као случајно... Ми текна дека не е случајно дури после влајко, откако видов дека пријателот ми е натокмен која и да е НАЈ ОТКАЧЕНА Е хахах Добра ти е идеата. Создава возбуда.
Од сите мажи на светот, вие се најдовте суртуци среќлии да налетате на жени нимфоманки што сексуално ве ,,предизвикале". Споделете и детали преку ЛП, може на крај дури и ќе утврдите дека сте налетале на истата жена. Ептен ви работи имагинација, тоа е екстра ствар.
Да не си била ти, што си го усреќила суртуко како што го нарекуваш , или? Иначе јас со девојка бев, не беше рандом.
Жими к*ров, истиов пост ама истиов и со смајлито од збор до збор е копиран од на Кајгана форумот, и првиот пост на почеток на темата е ист. Чист спам е не се навлекувајте. Барем смеалчето да го сменеше ако не друго ХАХАХАХ!!!
Не бе, таман работа. Само претпоставувам кој ти дава олку корисни совети за драпање девојки за газ и ебење на суво.
Се спуштив на твое ниво и пробав да се зафркавам и стварно делиме исто мислење дека хуморот не ти е баш добра страна. xd
Немаш доволно интелектуален капацитет за да сфатиш ад хоминем сарказам. Сепак, тоа и понатаму не те спречува да плукаш на суви површини, замараш девојки по ЛП од различни профили и лажеш.
Ти со својот спектар на зборови научени од некое книжуле и својата креативна луцидност што веќе е бладање, треба да се заозбилиш и прескокниш да ме замараш. Всушност доволно е, јас ќе те изигнорирам. xd
Креативна луцидност? Браво Мао Це Тунг. Тоа е вистинскиот термин. Just for the record, постои термин ,,луциден сон". Што би значело дека личноста која сонува има потполна контрола врз сонот и случувањата во сонот. Може да го контролира и води слично како во свесна состојба. ,,креативна луцидност" не знам што ти значи, ама ќе претпоставиме дека си многу умен па реферираш на сон.