1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Guest book,книга на впечатоци

Дискусија во 'Свадба' започната од Snow-Queen, 10 септември 2012.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.007
    Феминки,што мислите за оваа идеа. Guest book или по нашки речено книга на впечатоците.
    Книгата би била поставена после вечерата, и пред заминување секој од гостите ќе може да го остави својот впечаток :) Тоа мене ми изгледа како прекрасна и уникатна идеа. Колку само смеење би имало, а и останува како спомен.

На Cinderfakinrella и Angel4eeee им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.793
    Допаѓања:
    52.765
    Наместо пишанко, може снимателот да им ја гура камерата на луѓето во фаца, па да ги прашува -Убаво ви е, а а а :D
    Јас не би, свадба би правела за себе, ако си поминат убаво гостите, мило ќе ми биде, ама првенствено поважно ќе ми биде јас да си поминам убаво. Нејќам некој коментар од рандом (пијан) анонимец, што ќе истреска нешто негативно, па јас да си мислам дека не ми била убава свадбата.
    Побитно ми е свадбата да ми е по традиционален тек, па впечатоците со мажот и блиските ќе си ги споделуваме :)

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ane-sk

ane-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    673
    Имав јас на мојата свадба и баш беше интересно,сите гости коментираа дека е интересно и знам многу често да си ја отворам и да си ги читатм пораките од моите гости :inlove:

4. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.007
    ^не очекував дека некој ќе пише дека имал такво нешто. Браво!!!
    А како изгледаше,сама ја декорираше?Мислам на книгата...
    Каде беше поставена, дали после вечерата...мали детали ако може :)

5. ane-sk

ane-sk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    166
    Допаѓања:
    673
    Ја купив од странство дека тука кај нас немаше ништо,зашто кога ќе им побарав сите ме гледаа вака |(
    Стоеше пред ресторанот на пулт и кој кога сакаше можеше да си се потпише,зашто стоеше цела вечер.

На do-re-mi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.007
    Не сум стигнала до ваквите ситни детали (толку "битни"), ќе видиме дали ќе има вакво нешто. Не многу се потресувам за вакви работи сега...имам поважни работи.

7. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.399
    Допаѓања:
    143.809
    Овие амерички новитети слепо се следат и кај нас, не дека е лоша идејата и сигурно ќе ти остане како мил спомен после свадбата. Гледам во нашето градче се веќе застапени ...

8. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    4.393
    Идиотско ми е...

Па кој ке пише у таква книга оти не била убава свадбата? НИкој

книга на впечатоци се знае што е... Да пишува некој што зборело цел село после за твојата свадба ако не се збори до наредна свадба у село (па и понатаму) значи не била ко што треба.

На bubuce му/ѝ се допаѓа ова.
  9. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    10.328
    ^И мене ми е глупава оваа идеја.Веќе се мора да превземиме од "надвор"-момачки вечери,стриптизети,танчерки,guest book,деверуши,уф и свадбите веќе не личат на свадби,ами се почесто на маскембали :fubar:

На bubuce му/ѝ се допаѓа ова.