Ја на муж ми не му верував дека нема избор, зошто он е пребирлив ама штом викате и вие, да не се мучам
Се согласувам со се ова. Некои парчиња што ги земав од Ваикики во Турција уште се како нови, а утепани се од носење со години. Од овде баш и не сум задоволна, ама ок се. И се мислам дека пак ќе си одиме во Солун и Софија за шопинг, без разлика што отворија овде. За распродажби ич да не збориме, знаеме какви се попустите овде кај нас. Уште немам отидено, а во скоро време мислам и дека нема да одам, или ќе биде само на разгледување.
H&M е генерално поскапено во сите држави од пред неколку години. Нема повеќе фустанчиња по 10 eur и маички од по 5 eur никаде, освен ако не ги фатиш на попуст. Кај нас цените како што видов беа горе-доле конвертирани од цените што се во евра, конкретно ако нешто е 29.99 eur кај нас е 1899 денари, а работи што се по 10 eur како обичните маички по кратки беа 699 денари. А во поглед на колекциите би рекла дека тие се парчињата што се продаваат и во останатите европски држави, барем споредено таму кај што сум била неодамна, а видов доста работи што ги има online на грчката страна на пример. Само што продавницата е ептен мала за H&M стандарди и изборот е оскуден
da za cenite na popust zboram, deka koga imalo popusti maickite sum gi zemala do 5 eur max. Deka i ovde imase neli popusti a so popust cenite bea nad. 800 den. Nez mene nisto ne me bendisa, ne mi vredese nisto za cenite. Moz i deka ne se moj vkus, moz za ostanatite e okej. Jas deka poveke ocekuvav zatoa i se razocarav haha
Овие со цените малце претерале, денес поминав а нема ни нешто да бендисаш, тренерки долен дел за деца, што велам јас се проѕираат 1000 ден Луда работа, толку фалби и реклами за ништо..
Јас тенки тренерки за дете купив по цена од 450 ден. Всушност беа на понуда 3 за 2 и испаднаа 3 пара за 900ден.
Јас не видов такви, можеби се потрошиле. Еден дуксер, панталони и кошула за дете ме фати 3000 денари. За мене па ништо не бендисав а претходно од таму со ќесиња излегував и со пристојни цени.
Бев во вторникот, искрено ништо посебно немаше. А цените беа на ниво на Зара. Маички од Солун што ги купив по 10 евра, тука беа 15. Можеби е и до моменталната мода, ама ништо не ми фати око онака да речеш ај ќе го платам макар и поскапо оти ептен ми се свиѓа.
Донесоа ли есенска гардероба, дали има нешто интересно? Последно кога бев ништо немаше, за цените веќе се помирив секаде отидоа во неповрат
Добро овде ќе донесат ли нешто асално, па кога одев од странство наогав добри парчиња, сега ова катастрофа, маици со никаков квалитет а цените не се им нешто ниски. Син ми од пред некоја година носи дуксери, тренерки супер се, ова сега новото на ништо не личи. Така е и во странство сега ? Или кај нас не донесуваат се. Како фати короната не сум била.Овде некако чудно ми е, џабе толку фалење за отварање.
Мене последниве две сезони ништо не ми фатило око да купам од ХМ било за мене, било за децата. А општо освен фармерки што сум купувала ништо не ми се допаѓа од женскиот оддел. И не им се нешто евтини работите за тој квалитет. За Грција зборам. Еве денес кај нас 20% попуст на се. Тоа ли е black friday. Го зафркаваат народот со "попустиве"