Prekresen film, neveruvam deka nekoj ostanal ramnodusen otkako go izgledal filmot. Uste potazno vo celata prikazna e sto filmot e baziran vrz osnova na vistinska prikazna. Maestralno delo vo koe najdobro e opisana ljubovta, vernosta i lojalnosta na kuceto sprema negoviot najdobar prijatel- covekot.
Hachi: A Dog's Tale [2009] Прекрасен филм, мене лично многу ме погоди, особено поради фактот што обожавам животни. Еве ако некој сака да се эапоэнае со историјата эа кучето , voala.... http://en.wikipedia.org/wiki/Hachikō
Hachi: A Dog's Tale [2009] Филмов е прекрасен. Се убив од плачење. Посебно што е вистинска приказна. Трогнува... Еден од најдобрите филмови за љубителите на кучиња.
Hachi: A Dog's Tale [2009] Филмот е извондреден!!! Прекрасна и неверојатна приказна...Вреди да се гледа... И ајде после да ве видам не плачете на вакви филмови!
Hachi: A Dog's Tale [2009] Јас сега го симнав, и тоа од темава го видов за прв пат и спремна сум за да ме трогне и убаво да си се изнаплачам
го гледав пред некој ден лелеелелел, преубав е филмов, баш и на куин и го препорачав! значи, прекрасен филм, не ми се веруваше дека е по вистинска приказна!!! мислам дека сите би требале да го погледнат! и да видат кој всушност му е највреден пријател на човекот :up: :up: :up: за филмов!!!!!!
Еве и јас се согласувам... прекрасен филм... нема кој не плачел на филмов... вреди да се гледа дефинитивно! Спојлер Како го чекаше секој ден... сирото кученце
Филмов од лани си го имам симнато и никако да се решам да седнам да го гледам,затоа што знам дека ќе се убијам од плачење
уууу, јас па не знаев дека има тема за Хачи, мислев да отворам. Го гледав, незнаејќи дека е толку тажен, јас само ја следам филмографијата на Ричард Гир и овој филлм беше на ред. Го гледав уште 3 пати после тоа и секој пат плачам Прекрасен филм, а Ричард Гир прекрасно ја изведе улогата(всушност како и секоја друга)
Прекрасен филм. Го изгледав пред некој ден и целиот ден плачев, навистина е трогателна приказната. Прекрасна изведба на сите актери.
леле прв пат ми се случува да гледам трејлер и да се утепам од плачење....цело време се канам да го симнам ама никако да се решам...страв ми е xD
Навистина трогателен филм. Самото трпение на Хачи, самата сторија, самиот настан. Се ме натера да пуштам солзи. Браво за Халстром!
Ова е филмот на кој најмногу плакав. Толку се внесов а Хачи Од кога го изгледав филмот, нон-стоп се распрашувам за такво куче (го има многу малку) Во почетокот кога беше помало ми беше поубаво, и ми беше многу интересно, но колку трогнува на крајот :'(