Halsey

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Ketchup, 4 јуни 2017.

1. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Ashley Nicolette Frangipane e пејачка и текстописец од Америка. Во 2014 го издава својот прв мини албум (EP) наречен Room 93. Во 2015 излегува и нејзиниот прв деби албум наречен Badlands кој ги содржи песните New Americana, Colors, Ghost... Вториот студиски албум излезе пред само неколку дена - Hopeless Fountantain Kingdom. Now or Never, Eyes Closed, Strangers во соработка со Lauren Jauregui се само дел од песните во овој албум
    Нејзинита музика е electropop.
    Покрај песните, нејзиниот стил исто така многу ми се допаѓа.
    Еве дел од песните кои ги спомнав погоре:

Што мислите вие?

На Mr. Right, MagsDestiny и Someonespecial им се допаѓа ова.
  2. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.333
    Допаѓања:
    18.230
    Предобра е, специфичен глас, убава музика, уште подобри текстови.
    И многу ми се допаѓа фактот што е своја и надвор од мејнстрим калапот на денешните женски поп ѕвезди.
    Дефинитивно најомилените нејзини песни ми се следниве пет:

На Anna-marija. и Ketchup им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Прв пaт дoзнaв зa неa случaјнo нa Инстaгрaм oд еднa фaн стрaнa нa Сиa. Беше oбјaвенo видеo декa дел oд песните oд нoвиoт aлбум ги нaпишaлa тoкму тaa, пa спoделувaше импресии oд рaбoтaтa сo Сиa.
    Интереснo е штo нa 18 гoдини билa премнoгу сирoмaшнa, пa пoчнaлa дa oбјaвувa песни нa некoјa веб стрaнa и тaкa си јa плaќaлa киријaтa.

Зa песните и кaкo пее не мoжaм мнoгу дa кaжaм, зaтoa штo сaмo еднa песнa имaм слушнaтo oд нејзиниoт нoв aлбум. Ќе се oбидaм дa ги преслушaм песниве штo сте ги oбјaвиле oвде. :)

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mando-diao

mando-diao Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    32
    На 13.09.2019 излезе синглот Graveyard кој е најава за нејзиниот трет албум Manic кој треба да биде објавен во јануари 2020.Девојкава е мултиталентирана,има прекрасен глас,самата ги пишува текстовите за своите песни,свири на 5 инструменти,слика неверојатно.Со нејзината појава,харизма и говор таа е role model на нејзината генерација.Во видеово таа го слика нејзиниот автопортет 7,5 часа.Јас и се воодушевувам.

www.youtube.com/watch?v=2HMCvRGraMw

5. mando-diao

mando-diao Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    32

Објавено утринава(на полноќ по америчко време).Јас го гледав додека одев на работа во автобус.Можеби љубопитните околу мене помислиле дека гледам нешто што не се гледа во јавност (mooning).Заразна е и песната и видеото.:clap:(y)

На sunshinebabe му/ѝ се допаѓа ова.
  6. sunshinebabe

sunshinebabe Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2020
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    7.240
    Halsey е бремена:inlove:

На mando-diao и GirlWithACat им се допаѓа ова.
  7. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јуни 2017
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    26.476
    Една од омилените ми е. Ми беа омилен пар, кога беше со G-Eazy, ама човекот не ја заслужуваше.
    Видов слика дека е бремена, баш ми е мило за неа.:inlove:

Омилена песна: