Кај мене Дизни+ на тв не можи. За други телевизори можеби можи. На претходниот тв немав ни Нетфликс можност, сега цело засебно копче има ич да не се мачам да барам.
Не знам што жанр ти се гледа, ама еве од се по нешто: The sex lives of college girls Tokyo Vice Big little lies The undoing Scenes from a marriage
From хорор мистерија ние сме на хбо мах нз дали се истите. Исто ја изгледав sherlock сега ја гледам supernatural
Amazon primе со Американска IP има најдобар избор според мене (netflixov е најдобар со Мк IP). Prime го ставам пред netflix пошто една асална комедија немаат освен Arested Development.
како може да се најавам на нетфликс а да не плаќам имало некаде акаунт ама незнам кај да го најдам некој да каже совет
На 30 ти декември требаше да ми се направи уплата за HBO, ама не сум имала доволно средства на картичката и не се уплатиле. Сега денес отварам можам да си гледам серии и филмови, а немам уплатено за тековниот месец. Прашањето ми е како е можно така? Нов корисник сум на HBO пред тоа користев Netflix и не дозволуваше така да си гледаш. Секако ќе платам сега, ама ме интересира политиката на страната. И сега еве платив, ама уште ми пишува следен датум за наплата 30 декември 2023 година. Не ми е јасно, а ги ажурирав и податоците на картичката.
Секоја платформа си има своја публика, доколку има некој тука заентересиран да поделиме Netflix нека ми пише во порака.
ne vredi vo mkd da se plakja za netflix, hbo, disney strani koga postojat mnogu online besplatni so nekolku reklami koi treba da se izgasat. primewire primer gi ima site novi filmovi i serii, duri zacuvava kaj si bil prethodniot pat i prodolzue nareden pat.
Да те информирам, ништо не е бесплатно. Ова што го предлагаш е пиратерија и не е законски. Со уплата на Netflix, Hbo или Disney се помага да има квалитетни филмови или серии.
Дефинитивно HBO. Нетфликс е платформа на ЛГБТ идеологија, у секоја серија мроа да има геј или лезбејки и разни woke срања.
Нетфликс дефинитивно, многу поголем избор има. Ама, почнаа да претеруваат со цените и со забраните за делење акаунти. Кај и да е, ваљда ќе се вратиме на пиратерија.