Како се разработени Netflix сега , од ко прекина делење на акаунт подобри серии ставаат и филмови, само време да се најде и да се гледа.
Euphoria, The White Lotus, The Last of Us, Big Little Lies, The Handmaid's Tale (од овие чекам нови сезони). Симнувам и од замунда доста серии, да не ги набројувам. Тебе?
Сите овие (освен White Lotus) ми се изгледани и ми се допаднаа ептен, особено робинката и The Last Of Us. Кои ми се омилени.. Мал милион сум изгледал и скоро сите се добри, веќе не знам кои ми се омилени бидејќи пред да почнам многу пребарувам онлајн, а ако не ми се допадне не ја догледувам... Меѓу најдобрите би ги издвоил овие: Спојлер: Многу се :D Без особен редослед, многу ми се допаѓаат сите. Bodies, Fellow Travelers, Breaking Bad, Sex Ed, Silo, Black Mirror, Alice In Borderland, Snowpiercer, Wednesday, Stranger Things, OITNB, The Umbrella Academy, Killing Eve, Euphoria, Dexter, Chewing Gum, Unorthodox, La Casa De Papel, Good Girls, Squid Game, Sabrina, HTGAWM, CMBYN, The End Of The Fucking World, Fleabag............И други има сигурно што ми биле топ..
Охооо, јас ги спомнав само овие кои ги чекам.Голем дел и од твоите ги имам изгледано, некои се на Нетфликс, некои се веќе завршени, постари серии.Ако ги набројам и тие, каде ќе ми биде крајот. Гледај ја White Lotus, драма-комедија, добри ликови и глума, преубави локации, заразна е, ја изгледав во 2-3 дена, 2 сезони се.
Really? Се помага да има квалитетни филмови и серии? Погледни какви сра*а прават во нивна продукција, чисто перење пари. Скроз нема врска тоа дека со парите се помага.