Jas sega odam doma da produzam hahahaha Jas sakam takvi dolgi mada da ko film e edna ep Vidi Mare of Easttown
И јас дојдов во темава да го кажам ова, плус да прашам дали некој ја гледа. Одамна толку не ми се допаднал почеток на серија, со душа чекам следен понеделник!
Prequel е серијава, се одвива 10 илјади години пред дејството во првиот филм, ама сепак не е лошо да прочиташ на нет нешто повеќе за светот во кој е сместена. Мислам дека ќе ти биде од помош, инаку не знам, не дека нема да се снајдеш, само си има работи што ќе треба да ги гуглаш дополнително ако воопшто не си запознаена со Dune.
Успеа ова да го активираш? Супер би ми дошло сега за празниците, ама никако не успеав да го активирам, се пробав.
Фала на одговорот. Од апликацијата и пробував. Кога ќе кликнам на "Активирај" линкот води до полето Услуги, ама таму опциите за нова услуга ми се само мобилна услуга и фискна интернет услуга
На апликацијата каде што се твоите услуги кои ги имаш моментално (тв, интернет, мобилен) ја бираш фиксни услуги и потоа од таму бираш пакети. Јас вака активирав.
Следи го упатството од кај "Поврзи се со операторот". Јас најмногу изгубив време со верификација кај телефонот, треба да се внесе мобилниот и последни неколку бројки од сим картичката, не пробувај со тој конто број. https://help.max.com/si-mk/answer/detail/000002557
Откако ќе се избере пакет, понатака како иде активацијата? Дали преку Glay аплилација или преку Мах апп?
Треба да си направиш акаунт на ХБО и Глеј, па потоа кај претплатите мислам треба да селектираш дека си преку ТЕлеком и мислам дека бараше корисничка шифра или нешто слично. Јас ХБО имам преку Телеком одамна и како ги менуваат апликациите ( а сменија две последниве години) се најавувам преку ТЕлеком секогаш.
Успеав, благодарам многу. Гледав една епизода за втора ми бара пак активација. Не знам дали е до серијата или пакетот.
ХБО или Глеј? Јас Глеј ја инсталирав само, ама не ја гледам. ХБО активно го гледам, ама не ми барал пак активација. Пробај пак најави се, да не е некој баг.
Глеј ми бара, мислам дека е намерно само по една епизода од секоја серија, за да се плати за остатокот. ХБО го гледам без проблем тој ми е во пакет Магента.
И двата пакета ги активирав преку апликацијата и немам никакви проблеми за гледање на сериите конкретно Дина на ХБО и Мост на Глеј
На Глеј ми дава да гледам само по една епизода од серија, ми вика потребно е да активираш пакет, а пакетот е активиран!
Ја гледа некој ,,Белиот лотос"? За што се работи во серијата (ако може кратка рецензија) и дали вреди да се почне?