Епа девојки овде би можеле да подискутираме за козметиката на хемел. Пребарав и мислам дека нема ваква тема, се извинувам ако сум дуплирала поради невнимание Имате ли нешто користено од оваа козметика и кои биле резултатите?
Прекрасни се сите производи. Јас и моите најблиски ги користиме, посебно мултивитаминските креми за лице, за петици, шампони... 100% природно и вашата кожа едноставно блеска! Топло ви препорачувам да пробате.
Имам користено неколку продукти од Хемел се декларира како природна козметика,а е и прилично квалитетна.Порано ја користев кремата за лице за осетлива кожа но ставав два до три пати во неделата затоа што се тешки креми и не одговараат баш за мрсна или комбинирана кожа,во составот основни состојки им се пчелин восок,мед,екстракти од зеленчук,растителни и етерични масла.Сите продукти дали се работи за крем или масло се става во мала количина затоа што се концентрати и тоа исклучиво на влажна кожа.Сега ги користам Мултивитаминското масло Fresh наменето е за тело и лице,јас го користам најчесто за лице веднаш ја освежува кожата ги отстранува мртвите клетки од површината на кожата делува како пилинг. Инаку маслото содржи екстракт од лимон,портокал,вербена,авокадо,невен,морков. Ја користам и мултивитаминската крема за пети, инаку нејзината намена е за оштетена кожа и е мултинаменска значи може да се користи и за лице за проблематична кожа затоа што е антибактериска. Го користам и сапунчето за лице со лаванда и жалфија и од него сум многу задоволна до сега имам потрошено неколку по ред,воопшто не ја суши кожата напротив ја прави многу мека.
Јас го имам користено маслото за целулит и можам само да кажам дека е преубаво И не само што немав целулит туку намалив во кг, обем, но и внимавав што јадам.
Сакам да прашам дали некој ја користел кремата против акни од хемел, колку сте задоволни и дали навистина прекинува ново излегување на акни?
Ги има во џамбо веро, а има и дистрибутери. Членството мислам дека е безплатно. Одлични се и ви ги препорачувам. Јас кремата за пети ја користев и за раце.
Е не знам. Од кој град си? Ако сакаш нареден пат ке им побарам информации за дистрибутери од твојот град па ке ти пишам. Инаку производиве се ефтини, ама одлични