и јас исто... ама овие од нетфликс се за ќотек...За оваа серија без врска 5 сезони снимија, а сенсе8 ми ја укинаа после 2
Не ja знам таа. Не сум ja гледала. Оваа беше доста гледана, затоа. Ама, ете... Се истрошиja . Сега, само Приказната за робинката ja гледам (преводов ко за турска сериja ).. Се опседнав со оваа.
Да се откачам малку емотивно (опсесивно) од оваа, феминистичкава, Тhe Handmaid's Tale ќе треба,прво. Ти зар од почеток мислиш да ги гледаш?
^ми падна на памет Ако имам време. Сакав оваа твојава ама се опседнувам дур не догледам се, па малку манијачки делувам со слушалките на уши низ дома
Колку само е јака серијава , особено кога ситуација каде што Франк изгледа дека ќе изгуби 100% ја прави 100% победа. Браво за тие што ја осмислиле , а за глумецот Кевин , немам зборови , најпогоден од сите. Сега бидејќи сум под импресии од серијава , наредни 2 месеца ќе бидам влезен во ваков филм
Сабајлево прочитав за Кевин Спејси.... млад актер го обвинува за сексуално вознемирување кое се случило во 80те кога тој (жртвата) имал 14 години. Спејси излезе со некакво чудно писмо во кое, се извинува за нештото кое можда било последица на алхохол... жал му било што личноста минала толку години мислејќи на настанот... ама,ете, тој (Спејси) сега решил животот да го живее како геј. За момент ко некоја chilling енергија да осетив, дека Френк Андервуд го збореше сето тоа,не дека го читав Спејси. цц И така.
Прекрасна серија, за мене една од најдобрите (нехумористични) серии воопшто, ама ете Кевин Спејси изгледа ја закопа...
Доста импресионирана сум од сријава, иако сум на 3та сезона. Дава реален опис како функционираат нештата во светот. Чекам да видам што ќе случува во другите сезони за да си формирам целосен впечаток.