Спојлер Оф бе На почетокот многу ме нервираше, многу ми беше некако лигава, ама сега жал ми падна ептен.
серијава ми стана интересна , јас почнав да ја гледам и на интернет секако кога имам време ,ако пропуштам некоја епизода
Значи оваа Ифет стварно го претера дојде во богата куќа леб се најаде и после се што и направи Џемил пак трча по него..Еве сега гледам понапред на интернет Али Иксан ќе се самоубие заради глупачката Наместо да си створи семејство таа трча по Џемил испадна голема глупача..Онаа Нимет пак неможам да ја смислам одвратно размазено дериште А Ифет побудала и даде картичка демек за книги и требало а сега сто посто ќе оди по умот на другар и..Наместо да учи и да почитува дека сестра и во оган се кладе за да влези во подобро училиште таа трча по дечковци а и ептен е грда барем некое поубаво девојче да ставеле вегите четки Најмногу ми е жал за Али Иксан..И на крајот излезе дека Дилек била во право
Кај татко и на Бетул имаше сообракајка и почина... А оваа Јасемин ќе испадене невидена ку**етина ќе му стане швалерка на Али Ихсан
Зошто цело време Ифет е тажна, за венчавката на Џемил и Нил ? Нели го засака Алеиксан ? Што ќе се случи со Јасмин ?
Спојлер Бетул ќе се омажи со Ерхан, тој ќе го признае детето. Ќе живеат со мајка и’ на Бетул, во нивната куќа. Мене онаа Нимет денес ме изнервира Мочла.
дземил ке се гледа тајно со Ифет и кога ке дознае Али Иксан ке биде мноогу љубоморен и ке ја киднапира ифет. Дземил ке дознае каде се и ке оди да ги бара, притоа нил ке настрада и ке биде неколку епизоди во кома. Али иксан ке го удри дземил со кола и ке и стави пиштол на ифет во раце и ке си пука. Ифет ке ја уапсат ама ке се види од снимките на бензиската дека Али иксан сам си пука. Таа снимка ке остане во тајност неколку епизоди затоа што Јасемин ке ја добие со пари и не ке сака да ја даде на полицијата. Сестра му на Али иксан ке се зблизи со на Дземил тој пријателот богатиот. Тое е се сто знам до сега.
го полудеа сите Али Иксан го жалам човеков значи ,го оправдувам со причина секој човек си има граница сите му се качија на глава