Iffet (2011)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Asja, 20 јуни 2012.

1. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ќе се венчаат ,а Ерхан ке го привати детето како негово.Но,и Џемил ќе има дозвола да го гледа.
    :!:

2. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    тоа ќе и биде првиот обид за самоубиство има уште еден во тој ќе биде решителна да се фрли

3. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^Но,нема да ууспее. ;)

4. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Денеска многу ќе е глупава епизодата. |(

Лелеј лелеј кога го гледам Али Иксан имам таква желба да го задавам и дури мислма дека ке скокнам да го давам на некој невид што е околу мене :rofl:
    Офф... :D

5. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    :D лелееее колку ми беше смешно кога на Ифет тој не и го даваше телефонот па кога му мавна глава Џемил во вецето :D а па другиот ни крив ни дужен :D болно љубоморен е овој Џемил ,во понеделник ќе се смират Џемил и Ифет кога Ифет ќе сака да се фрли од Хотелот и Џемил ќе ја спречи ќе им се симнат маските

6. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    129
    На почетокот ми беше жал за Али Иксан ама сега ич не ми е. Јас толку одвратен човек немам видено :@

На MarchelineAmaru и tea4e им се допаѓа ова.
  7. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Јас го подржувам Али Иксан и мислам дека и малку и е она што и го прави.Арно татко и ја толчеше како магарица. Имал право. Сакала маж како Џемил, епа ете и покажа како Џемил ја сака. Сакаше да ја направи госпоѓа ама госпожата сакала да биде мажена со него и одвреме наврема да трчка по Џемил, епа немже човеко да издржи, го полуде. Требаше да ја однесе до колата и да и ја заглави главата на прозорот и дури тогаш да и ја покаже љубовта на Џемил што и ја даде. Глупача, неможам да се изначудам, ја силуваше, со две жени се ожени а не со незе, и го растури животот и бракот и таа гуска му влага во спална, вади кошула и ја мириса (психопатка) и легнува на сплана па го замислува Џемил. Па кога она легна со него на спална и го замислува Џемил до незе. Па кога ја легна како љубовник на сплна па демек сега гуската се присетува.
    И да ви кажам, на работа и во комшилук, ама еден не чув да ја подржува Ифет и Џемил. Сите се грозат и сите викаат дека веќе нема смисла да се гледа серијава.

На bllakce му/ѝ се допаѓа ова.
  8. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    епа малце нешто и да сменат турскиве серии каде и негативните ликови победуваат :) не све двајца заљубени играат добра улога среќни бла бла а негативците све болни и несреќни епа греота се и негативците малку да ги видиме :lol:

9. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513
    Еве некои слики што ги ископав на нет ;)

10. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Баш сакам да се смират Џемил и Ифет.
    Прво ќе ја изнервираат на Нил и ќе ја направат љубоморна :rofl:
    Второ ќе го изнервираат и Али Иксан :rofl: и секако најмило ке ми биде да го изнавери со Џемиил,како што тој ја изневери со идиотката Јасемин :@
    Трето ке си бидат среќни.

Али Иксан и неговото "Компанија идиоти" семејство ме нервиратт бескрајноо...

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Семејството на Али Иксан не е поидиотско од она на Ифет, на незинниот татко идиот и искомплексирна сестра или пак на идиотското семејство на Џемил и неговата глупава мајка која ја носи од куќа на куќа како труп и кога беше здрава му ја утрапи на семејството на Бетул а сега на Али Иксан.
    Околу неверството на Али Иксан, Ифет му прости на Џемил кој ја изневери безброј пати а не може на Али. И Али беше смирен човек, незините постапки, лагите и други причини го натераа да го стори тоа. Значи според Ифет, Али не мора да знае и да љубомори кога оди она како мажена жена на ридот да се види со првиот дечко силувач или кога оди да ја посети мајка му,а таа има право да му љубомори оти се задржал на работа до покасно со Јасмин па одма трча да види што прават. Колку пати Али ја одбиваше Јасмин,ама постапките на Ифет направија тој да легне со незе. Јас тука и се лутам на Јасмин која се заплетка додека се овие двајца во брак.

На macigv, crazylady, Majuv4ence13 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Majuv4ence13

Majuv4ence13 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    513

За ова се сложувам со тебе..Значи поголеми идиоти од семејството на Ифет и да бараш нема да најдеш како нив..Нимет ми наликува на голем ретард кој нема разбирање за состојбата во која што се наогаат,дека немаат пари и од сестра и чека само пари..Во Ифет гледа само машина за пари а пред неа се лигави дадичке колку многу те сакам..Арно ја крши од котек татко и само така за таквите лиглиња...Татко му е еден старомоден глупак кој мисли дека има златни ќерки а двете не вредат ни пет пари..Едната излезе ретард другата поголем ретард...За овој простакот Џемил немам зборови го носат во луксузен ресторан сите порачуваат вино тој ракија и сирење,и после тоа отиде долу да пие ко да нема видено алхохол во животот му се чини дека без пари мора се да испие..Ифет ми е глупачка отепана неможам да разберам како покрај толку прекрасен маж кој ја штитеше и застана покрај неа во толку многу тешки моменти таа пак во Џемил се загледа..Сигурно и фали нешто Испадна многу неблагодарна и покрај се што направи Али Ихсан за неа таа му враќа вака :devil: :devil: Јас уште од кога се скараа со ифет знаев дека Али Ихсан ќе легне со Јасемин тоа можеше и да се очекува затоа што и тој како маж си има свои потреби..Кога ифет легнала со него,го бакнала,му пружила внимание како на сопруг?-НИКОГАШ..И нормално дека ќе бара утеха во прегратките на друга жена и после мочлава се луту..Ако таа се гледа со Џемил и се фука а за Али Ихсан и е криво кога ќе и каже одам кај Јасемин..За неа само така и ова што и го прави и е малку :@ :@ :@

На macigv, crazylady и bllakce им се допаѓа ова.
  13. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    28
    Почнав да ја следам, ме заинтригира.

14. strong-gril

strong-gril Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    28
    Од како почина Али Ихсан серијава нема смислам .... досадна е без никаква содржина, ако Ифет не го сакасе Aли иџсан немораше да биде со него (иако ми се бас сладок пар заедно) но таа го избра Џемил оној кој што најмногу ја повреди ја остави со дете во стомакот и сетоа тоа да го заборави и да му прости. И понатаму по вина на Џемил повторно ке ја изгубат нивната ќерка и таа уште ќе го сака и ќе го подржува очекував дека филмов баш ќе биде интересен ама стана шпанска серија :puke: :puke:

15. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    јас кога го гледам филмот, се полнам со нервоза, поготово на сцените со џемил, мислам да е до мене можам очите да му ги извадам од толку што ме иритира, ууууу е тоа е типичен пример за сељак, а ифет не е ни тешка колку што е глупава, абе џабе не е речено кад се сељо покондури баце чоколадо а јаде книшке.

16. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Очигледно ти си напред со епизодите.Али Иксан не почина. :^)

17. heart.stealer

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    епа сеа девојки ќе мора да ги гледаме заедно Ифет и Џемил зошто од сеа ќе бидат заедно :) нерви ќе пукаат од сите страни, без нервози девојки без нервози:lol:

18. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Во серијава има многу грешки приметив по телефоните iPhone кога зборуваат си светат бело се гледа дека не зборуваат,еднаш кога плачеше Ифет кога седеше на скалите со Џемил од една страна кога ја снимаат плаче како луда, а од друга страна е смирена и сега во последната епизода кога легаат заедно Ифет и Џемил во хотелот многу има грешки со рацете.
    Инаку многу ме нервира серијава зошто ја спречи да рипне? подобро да рипнеше и тој по неа па да ми престане нервозата. Дај кажувајте нешто интересно што ке се случува :D

19. simpaticnaa

simpaticnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    686
    искрено,мене ми е здодевна серијава....врти сучи и пак исто :/

На sweet.cookie, Twetty.swetty и ocila им се допаѓа ова.
  20. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.604
    Ифет- мислам дека на оваа актерка повеке и одговараат улоги како онаа во Кога лисјата пагаат. Тука многу ме нервира понекогаш со наивните и непромислени постапки. Баш кога треба уста да отвори она кути не кажува ништо. Ама голем кејф ми направи пред некоја епизода за кавгата за обетката.

Џемаил-тежок сељак. Таков сељак одамна немам видено на филм. Толку прозирна особа. Значи од дипломатија врска да се нема. ШтоМ нешто не му чини или се степува со некој(како сцената во вецето коа беа на вечера) или станува од маса и го снемува. Не знам како можеле да направат филм каде што сите жени ке се заљубуваат во тој брадосан маж без ј***а.

Нил и Али иксан - исти ми се. Само што Хил има подобар карактер. Инати тешки, богаташи кои си мислат дека се е нивно. Малку и беше на размазената се што има па се фати за џемаил сељакот и сега мака мачи да го задржи. Е не оди тоа така бе сестро, љубов не се купува ни со пари ни со твоето фино однесување. А и татко и во последно време тешка глуперда. Што се запна Ифет па Ифет ама тоа е лугето кога имаат пари сакаат се да е по нивно.

Јасемин- дволична к***а и потрчко. Не знам со која позиција таа и се ценеше на Ифет кога таа е обичен потрчко и ништо друго. Кај потрчко сега и љубовница стана.

На Ифет татко и понекогаш ми се иде во екран да му скокнам и да го задавам. А сестра и мислам дека се однесува најнормално за сиромашна девојка во богато школо. Зар кај нас нема еден куп такви на приватните факултети што се кријат што им работат родителите?

Најјака фаца во цел филм ми е мајката на таа девојката што е трудна од Џемаил а ке се омажи за братот на Али Иексан. Се умирам од смеа кога ја гледам, ми го развеселува филмот.

На simpaticnaa и Majuv4ence13 им се допаѓа ова.