многу лошо направија овие канал 5!!! Таман ќе загледам некоја серија, и ете ќе зезнат нешто. Сега дали пола саат трае една епизода И намерно ја тупнаа таа новата пред крајот на ифет А да, и помалце ме потсеќа на шпанска серија.
Баш ме интересира како сега ќе се спаси Ифет? Штом снимките од безбедносните камери од бензинската ќе паднат во рацете на одвратната Јасмин
R.I.P Али Иxсан. На моменти се прашyвам самата, да не сyм јас некој мазоxист што се' yште ја гледам серијава онака измачyвајќи се? Ама кога ќе ја погледнам иФет сФаќам оти не е така и ми олеснyва. Од вечерва таа е се' поблискy до врвот на својот мазоxизам. Просто yжива во yлогата на жртва за да може после да опростyва како мачениЦа величајќи ја својата вредност. Ама се' за џабе, зашто од жртва се претвора во агресор на крајот. Псиxијатри леб ќе јадат од оваа иФет. П.С.: за коментариве овдека, не sвезда, тyкy соsвездие. Таква една елоквентност... Торrаk ти си закон, еxтра и секој кyл термин. Лајк за никот од лале. Топрак, Бyрџy и Чичек ми се најоткачени xит имиња. П.П.С.: а серијата... шо се тиче мене може оскар да добие само за мyзиката ( Смајли со "погледот" на Џемил )
Многу ја затупија серија во последно време...си мислев при крај е негде,особено откако умре Али Ихсан.Изгледа ќе ја гледаме цело зиме ако продолжат вака да ја кратат кај нас
Значи Џемил е ѓубре на ѓубрињата. Истепан,свиткан ,едвај оди и се што му изглага пред очи тепа. Го истепа новинарот во кафана,го истепа Еркан во полициска станица....и овие лудачкиве,не само Ифет,туку и онаа Бетул суште се занесува по него.Сите се лудаци во целата серија.Ама не можам еден лик да одберам дека е како што треба.И другарката Серпил и тоа таксистите,сите се тралала. Мислев дека онаа тетката беше така присебна и свесна,ама и таа штом почна да ја подржува Ифет според мене еден не е салам во серијата. Сега уште онаа ,на Бетул мајка и која од почеток ми беше антипатична,сега ми е и така и така,ако ништо друго смешна е.Катастрофа од карактери !!
Стварно бе катастрофа. Али Иксан го мразам одвратен гад, А и Ифет е ороспивче. Ќе ги фатам и ќе ги мавам од ѕид. На крајот Ифет ќе пука во Џемил и ќе заврши серијата -.- Глупости -.-
Ептен е глупава серијава..на почетоков беше малце интересна ама сеа катастрофи-.- Мн ме потсека на имотот на дамата..скоро иста е ама различни ликовите..Живи глупости
Џемил ќе умре на крај или не? Не ја глеам серијава само 2-3 епизоди глеав така нешто ама сакам тоа ѓубре да цркне. И да, не е интересна.