Спојлер Ќе умре Џемил Кога започна серијата очекував дека ќе биде интересна. Излезе чиста глупост. Те сакам, па не те сакам, па ќе бегам со тебе, по секоја цена ќе бидам со тебе, и сега пак, бегај Џемил, не можеме да бидеме заедно. Ја изгледав последната епизода, од чиста љубопитност дали Спојлер Ифет навистина ќе го убие Џемил Една од Феминките погоре рече дека овој период била здодевна, па ќе станело интересно...ај ќе видиме.
леле овааа Бетул колку ме нервира не успеа кај Ифет дојде кај Џемил да го предомисли да не се вери со Ифет глупачка а како и вика на Ифет другарке моја смрдла ,абе се знае ако постои љубов во ист човек другарство неможе да има да не се лажеме тука
^ Многу е убав сега во оваа епизода го приметив Леле Бетууул... мислев се сменила на подобро а таа продолжува со нејзиното наивно однесување мисли сега со детето ке го врати Џемил не сфати дека никогаш не беше нејзин, а сега пак очекува нешто.Глупачка! Те сакам, не те сакам, сакам да се венчаме цел живот да сме заедно, ти ме полуде еее каде е крајот. Таткото луд човек насилник ист како Џемил проблемите ги решаваат со тепање.Простаци невидени.А Ифет еее таа е посебен случај.Што ке се случи со Нимет?
Спојлер не не, нема да се обеси ,ќе проба да се обеси но татко и ќе ја види е така ќе ја спаси а инаку ќе порасне ќе ја сменат малце ќе ја ишиша косата и црна ќе и биде и ќе биде успешна докторка
Јас да ве прашам каде е мајка му на Џемил? Тие што веќе ги гледале новите епизоди дали Нимет ке се види со мајка и, и со Бетул што ќе се случува понатаму. Фала
Спојлер мајка му на џемил е во болница и онака не врши некоја голема улога и затоа не глуми толку ,мислам дека нема да се види Hимет со мајка и тоа е завршена приказна ,а Бетул на крајот на краишата ќе свати дека со Џемил ништо нема да биде ќе се разбуди од сонот и ќе му даде шанса на Eрхан
Подобро да не ја гледаш,подобро гледај си го Бурни Времина,во исто време се.Оваа до никаде ке отиде.. Инаку мислев дека Бетул е подобренаа ,ама не.Вештерка и таа била..
Мајка и’ на Бетул ја обожавам. “Каде е Џемил? Џемииил? Го нема, а ти дремиш тука како некоја кукумјавка.“
Серијава на почеток многу ја гледав. Сега ми стана такво сра*е, ма тоа со зборови не можам да го опишам! Овој што ја пишувал, сигурно ептен си го пуштил мозокот, а богами и фантазијата на пасење, оти вакво нешто само гооолем фантазер можел да смисли.
Овој Џемил многу бил луд едно големо WOW за типов со тие муабети сега во наредната епизода на Ифет-Ке те навредам, пред тоа на Нил-ке ти го скршам срцето, кога нешто ке му се спротистават. Сељак го мразам.
девојки да ве прашам сеа нешто нели Ифет беше бремена од Али Иксан ? или грешка сме некоја, може крие нешто нели тестот кога го виде се стаписа тогаш незнам ако има некој нешто нека сподели баш ме интересира и при крај сме со серијава за 3 4 недели сигурно