Јас мислам дека е од Али Иксан оти девојчето кога ќе порасне исто ќе биде како али иксан Али Иксан ЏУНИОР
Значи ептен глуп човек Егото му е поголемо од гласот на разумот а што е уште потажно од љубовта кон своите деца Абе глуп две деца имаш позади во кола со кој памет бре???
мене последнава епизода што ја емитуваа ми беше најубава од сите епизоди што ги давале добро освен крајот беше мизерен што летнаа со колата
Не,мислам дека нема да е сон. Спојлер Во водата ке успејат да го спасат само Мехмет,а Елиф нема да ја најдат ,подоцна некој човек ке ја најде и ке ја земе како негова ќерка,ке ја прегрсти Чичек,потоа ќе се вселат во маалото,и тоа девојчето кое за малку ке го згазеа ќе е тоа. Мислам дека е така.Така и читав.Ако не исправете ме.!
На крај ако не па и ке испадне дека целата серија уствари ја сонувала Дилек еее без везе. Како ке дознаат дека Чичек е нивно дете?
Спојлер тој што ќе ја најде ќе прочита во весник дека родителите го бараат девојчето или мислам дека родителите кое го бараа девојчето е прогласено за мртво така беше нешто и жално ќе ми биде кога полицијата ќе им каже дека девојчето не е најдено и е прогласено за мртво и погреб ќе му прават и овој што ја чува чичек ќе има грижа на совест и ќе им каже