Па да јас имам нешто слушнато дека тие си ја почнале новата сезона како што треба и сакале да си продолжат, ама било побарано да привршува серијата затоа што требале да почнуваат и да се емитуваат нови серии во Турција и затоа така избрзале. Стварно без врска ќе биде крајот, ама тоа е.
да да во право си има премногу серии кои сакаат да се емитуваат ама неможат зошто на нивните канали им е серија до серија тоа е чудо нешто и секогаш има гласања од народот кои треба да продолжат кои не, јас еднаш гласав
Леле Џемил сељак до крај !! На 6 годишно дете за сунет му дава рачен часовник како на 60 годишен човек за 40 год работен стаж од фирма од директорот Ццццц............
сите се прашувате каде е татко и на Ифет? татко и на Ифет починал ќе го посетат на гробишта ,сигурно откако човекот разбрал дека внука му ја нема го стрефило инфаркт
Не сум баш во тек со последните епизоди па ме интересира како умре татко и на Ифет и што се случи со Нил ( ја нема)? И со Дилек што ќе се случува понатаму?
Lele ovoj Feas i negovata majka mi odat na nervi.Ajde starata,ama sto mu stana na Feas,bese tolku fin,poln so razbiranje?!
Спојлер тоа е вистинската ќерка на човекот што ја чува чичек лелее уште не му го запамтив името ајде кај и да е ќе заврши серијава до петок се гледа дека ја исфорсираа канал 5 да заврши што побрзо за да ја пуштат новава серија темно црвено
Гледам кратка таа Темно црвено (Koyu Kırmızı) , само 13 епизоди !! Поарно така одошто да гледаме три години една серија.