Колку сум забегала значи. минатава вечер сонував дека сум и го нашла бебето на Ифет во некое море сум го гушнала и сум и го дала...ц ц ц . Како ке го прифатат тоа дека таа е нивно дете, како Чичек ке го прифати тоа?
Леле оној Феаз кој сељк е бетер од Џемил кутриот мисли ке ја добие певаљката оди се бања во парфем па и бурма вади
EJ фејаз значи хахаххахах лелеееее се расипа еј а пример ми беа со серпил слатки ама колку мразам мамаини синови такви уф
Уште 2 епизодии има до крај. Фејаз сељак невиденн,мамин син. Спојлер Човекон (лажниот татко на Чичек) нзз како се викаше со ифет ке се кара за Чичек,бидејки Чичек ке ги прифати и нејзе и на Џемил,и тој ке извади пиштол.Но,ке дојде Џемил,ке се караат човеков и Џемил,и на крај Ифет ке го земе пиштолот за да го убие на овој човеков но по грешка ќе го убие на Џемил. Ова се ке се случува пред очи на Чичек.
Дечињaвa откaко се појaвијa го рaзвеселијa филмот, сaмо порaди нив го гледaм сегa. Мехмет и Чичек се преслaтки...
лелее оваа Семиха ама ме нервира неможеше да го освои Џемил отиде да и расипе на Ифет големо Браво за Ифет и јас би постапила така
Кај ја најдоа пуста Семиха ,права к**ветина ми е! Па уште и ја лаже Ифет,он и се пуштал а таа чесната кога разбрала дека е женет го откачила! Таа г*з би дала за Џемо наш
Искрено, убава беше серијава многу, и убава е ама утнато е тоа што се направија после 5 години, и се беше ново, уау, и не ни кажаа што се случувало измеѓу. И утнат е крајот. Ич не ги сакам серииве што се убави а крајот е глуп!
откако дознав како ќе заврши серијата изгубив желба да ја гледам...стварно поглуп крај не можеле да смислат
А што била причината што се разделиле Ариф и Дилек? Нели беа венчани зашто се сеа разведени? Овој Ариф умира по неа си стави човекот во глава и во срце Дилек и никоја друга многу ја сака а она него не знам си игра топло ладно со него тие ми се омилен пар и сакам да си бидат заедно
Па наводно Ариф ја изневерил.Само не ми е јасно како бидна тие да бидат венчани кога тој слушна што Дилек зборуваше за него по телефон.
Значи ја варал со друга И мене не ми е јасно како успеале да се венчат ама оваа Дилек малку ли да биде добра со него тој се заборава, како велат љубовта е слепа Фала ти за инфото Иначе Спојлер Џемил кога ќе умре јас највеќе ќе се израдувам тој и Ифет само лошо заслужуваат да им се случи Синчето на Бетулка ми е ептен сладок абе срценце а онаа малата на Ифет и Мачото ми е одвратна иста како родителите, не велат за џабе луѓето "што ќе сееш - тоа и ќе никне"
Овој Фејаз ме изненади ептен Серпил колку е златна и вредна, овој глупав. Да не се разведат случајно сега на крајот ?
Спојлер за малку , мајкаму на фејаз ке признае дека таа е крива за се, дека серпил не е таква, туку нејзината свекрва така и правела и таа мислела дека така треба, тогаш фејаз ке ја спречи серпил да си оди.