Iffet (2011)

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Asja, 20 јуни 2012.

1. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Поглуп крај неможеше да има! |(

На anichka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    и сега што излезе? режисерот го мрзело да му измисли крај на филмот и ни остави нас да си го замислиме. господ да чува

3. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    Човекот што ја украде Чичек на крај го прободи Џемил со нож или пак Ифет пукаше во Џемил не го видов тоа добро?

4. senjorita.lombardi

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    јас како што видов ифет пукаше во џемил

5. CrystalNoir

CrystalNoir Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    92
    мене па ми се виде како овој да го прободи ,не слушнав некој да пука :^)

6. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Не бе, Ифет сакаше да пука во Халил, ама тој извади нож од џебот и го прободе Џемил.. :)

7. senjorita.lombardi

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    неее ифет кога виде дека халил извади нож во уште поголем афект пукаше за халил да не го убоде џемил, ама за жал ифет го погоди

8. TIGARCE86

TIGARCE86 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    2.598
    ja gledam celo vreme ne propustav epizoda ama stvarno glupo zavrsi da ne znaeme dali e ziv ili mrtov,jas si vikam da ne snimaat uste edna sezona koj gi znae ili poentata na filmot mozda bese deka ifet i dzemil nema nikogas da se srekni kako sto treba dzabe taa golema ljubov !!!

9. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Поглупа серија немам гледано, до душа не ја ни следев редовно. На почетокот беше интересно, но потоа се испомешаа :x катастрофа, барем крајов да завршеше посаглам, вака како недовршено...

10. Hurrem-Aleksandra

Hurrem-Aleksandra Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    640
    Допаѓања:
    413
    На какви дроги се овие сценаристот и режисерот???

Бог да чува |( Ако веќе правиш серија барем прави ја до крај и убаво заврши ја.
    Не велам да има среќен крај, јас сум за и да има и трагичен крај ама па можеа
    некако поубаво да се среди тоа а не вака остави на имагинација на гледачите
    Џемил можеби е а можеби и не е мртов како сака публиката така и ќе биде крајот

Многу мразам незавршени приказни

11. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Поглупа серија немало и ке немат.Значи цел филм како Џемил и Ифет се сакаат накрај таа да го убие Џемил.Немав пропуштено епизода и со ваков крај ми се одмилија

На macigv му/ѝ се допаѓа ова.
  12. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    серијата мораше да заврши така поради некои причини кој ни јас не ги знам самата дали дека мораше да се заврши поради другите серии што треба да се снимат или глумци некои се откажале штознам не сум се потрудила да дознаам ама ниту еден режисер не е глуп од добра серија на крај да ја ушмрља значи кога би биле и ние на нивно место сигурно не би направиле таков крај ,2 сезона само 5 епизоди имаше а тоа не е нормално и во турција граѓаните беа изненадени зошто вака заврши имаше уште од филмот нерасплетени случки значи нагло се заврши а кој знае зошто :^) некој што го знае турскиот јазик може да праша на страната на фејсбук зошто така завршила сигурно ќе се објасни или има објава зошто е тоа така

13. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
  14. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Можеби Ифет тоа и го сакаше затоа што секогаш го сметаше Џемил крив за "убиството" на Чичек, сега го смета пак него крив затоа што неможе Чичек да ја сака како сопствена мајка и намерно го уби.... си правам филмови во глава, многу глупо заврши барем да покажеа што се случи дали умре или преживеа.

15. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    филмов значи мн го исфорсирааа...па глупости да не го исфорсирааа ке тресе мозе две години!!!хаахахха ама навистина со мајка и на ифет нисто не се откри девојчево го најдоа и набрзина се па на крајов барем да показеа нимет со направи...серпил...девојцево како ја прифати ифет дали дјемил презивеа мислам незнам :fubar: ти сними го филмот како треба па кој сака ке го ткупи ке гледа народ филм а не ова зиви глупости узас :P

16. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    626
    Допаѓања:
    286
    сигурно нешто се десило ..со глумците со режисерот ...не е можно вака нормално да заврши :geek:

На heart.stealer му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Не ја гледав серијава од почеток и не ја следев редовно, ама се вклопував како и секогаш. :lol: И морам да кажам, многу глупава серија ми беше, дури и од индискиве поглупава! :| Еден саглам лик да се немало, сите како деца се однесуваа. Прво Џемил ја силува Ифет- демек не можел да издржи нели, е*ати љубовта...она останува бремена од првпат и Џемил не го сака бебето... После се жени за пари, а Ифет па за инат ххххх. Како бракот да е играчка. После Џемо се жени со Нил, а АлиИксан почнува да се однесува како некој психопат.Ги следеше, ги мачеше, ги палеше итн.итд. Јес дека и мрдаше газот на Ифет, ама барем тој како културан и паметен човек требаше да ги пушти да одат по ѓаволите, да кршат глава, наместо да се занимава со такви работи. И онака од Џемил не бидува човек, дивјак невиден! Стварно не видов ништо убаво во него. АлиИксан на почеток го сакав, после не. За таткото на Ифет ноу комент, значи во секоја серија мора да си ги тепа ќерките и готово! Чичко Ариф најмногу го сакав, омилен лик ми беше. Сестра и на Ифет исто така ок ми беше, а Бетул ми беше онака слатко-глупава. Сакав со Ерхан да остане заедно на крај, ама јбг, како и во секоја друга серија сите се вљубуваат во главниот лик. За крајот изгледа сите се сложуваме дека беше од глупав поглупав. Ниту видовме дали Џемил умре, ни дали Ифет ќе оди во затвор, детето кај кого ќе остане, и уште многу други работи што останаа неразјаснети...

На Hurrem-Aleksandra му/ѝ се допаѓа ова.
  18. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    2.597
    Пуштам канал и :o ... гледам дека Ифет од денес ја даваат од почеток ...ццц страшна работа, абе овие не се нормални |(

19. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    915
    Допаѓања:
    2.038
    Крајот ја упропасти целата серија, тоа е тоа...

20. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    кројот беше ептен глупав...