и сега што излезе? режисерот го мрзело да му измисли крај на филмот и ни остави нас да си го замислиме. господ да чува
Човекот што ја украде Чичек на крај го прободи Џемил со нож или пак Ифет пукаше во Џемил не го видов тоа добро?
неее ифет кога виде дека халил извади нож во уште поголем афект пукаше за халил да не го убоде џемил, ама за жал ифет го погоди
ja gledam celo vreme ne propustav epizoda ama stvarno glupo zavrsi da ne znaeme dali e ziv ili mrtov,jas si vikam da ne snimaat uste edna sezona koj gi znae ili poentata na filmot mozda bese deka ifet i dzemil nema nikogas da se srekni kako sto treba dzabe taa golema ljubov !!!
Поглупа серија немам гледано, до душа не ја ни следев редовно. На почетокот беше интересно, но потоа се испомешаа катастрофа, барем крајов да завршеше посаглам, вака како недовршено...
На какви дроги се овие сценаристот и режисерот??? Бог да чува Ако веќе правиш серија барем прави ја до крај и убаво заврши ја. Не велам да има среќен крај, јас сум за и да има и трагичен крај ама па можеа некако поубаво да се среди тоа а не вака остави на имагинација на гледачите Џемил можеби е а можеби и не е мртов како сака публиката така и ќе биде крајот Многу мразам незавршени приказни
Поглупа серија немало и ке немат.Значи цел филм како Џемил и Ифет се сакаат накрај таа да го убие Џемил.Немав пропуштено епизода и со ваков крај ми се одмилија
серијата мораше да заврши така поради некои причини кој ни јас не ги знам самата дали дека мораше да се заврши поради другите серии што треба да се снимат или глумци некои се откажале штознам не сум се потрудила да дознаам ама ниту еден режисер не е глуп од добра серија на крај да ја ушмрља значи кога би биле и ние на нивно место сигурно не би направиле таков крај ,2 сезона само 5 епизоди имаше а тоа не е нормално и во турција граѓаните беа изненадени зошто вака заврши имаше уште од филмот нерасплетени случки значи нагло се заврши а кој знае зошто некој што го знае турскиот јазик може да праша на страната на фејсбук зошто така завршила сигурно ќе се објасни или има објава зошто е тоа така
аххаах лелеее и ова се објавува дури по фејсбуков http://hitportal.com.mk/Zabava-detail/m ... mil-video/
Можеби Ифет тоа и го сакаше затоа што секогаш го сметаше Џемил крив за "убиството" на Чичек, сега го смета пак него крив затоа што неможе Чичек да ја сака како сопствена мајка и намерно го уби.... си правам филмови во глава, многу глупо заврши барем да покажеа што се случи дали умре или преживеа.
филмов значи мн го исфорсирааа...па глупости да не го исфорсирааа ке тресе мозе две години!!!хаахахха ама навистина со мајка и на ифет нисто не се откри девојчево го најдоа и набрзина се па на крајов барем да показеа нимет со направи...серпил...девојцево како ја прифати ифет дали дјемил презивеа мислам незнам ти сними го филмот како треба па кој сака ке го ткупи ке гледа народ филм а не ова зиви глупости узас
Не ја гледав серијава од почеток и не ја следев редовно, ама се вклопував како и секогаш. И морам да кажам, многу глупава серија ми беше, дури и од индискиве поглупава! Еден саглам лик да се немало, сите како деца се однесуваа. Прво Џемил ја силува Ифет- демек не можел да издржи нели, е*ати љубовта...она останува бремена од првпат и Џемил не го сака бебето... После се жени за пари, а Ифет па за инат ххххх. Како бракот да е играчка. После Џемо се жени со Нил, а АлиИксан почнува да се однесува како некој психопат.Ги следеше, ги мачеше, ги палеше итн.итд. Јес дека и мрдаше газот на Ифет, ама барем тој како културан и паметен човек требаше да ги пушти да одат по ѓаволите, да кршат глава, наместо да се занимава со такви работи. И онака од Џемил не бидува човек, дивјак невиден! Стварно не видов ништо убаво во него. АлиИксан на почеток го сакав, после не. За таткото на Ифет ноу комент, значи во секоја серија мора да си ги тепа ќерките и готово! Чичко Ариф најмногу го сакав, омилен лик ми беше. Сестра и на Ифет исто така ок ми беше, а Бетул ми беше онака слатко-глупава. Сакав со Ерхан да остане заедно на крај, ама јбг, како и во секоја друга серија сите се вљубуваат во главниот лик. За крајот изгледа сите се сложуваме дека беше од глупав поглупав. Ниту видовме дали Џемил умре, ни дали Ифет ќе оди во затвор, детето кај кого ќе остане, и уште многу други работи што останаа неразјаснети...
Пуштам канал и ... гледам дека Ифет од денес ја даваат од почеток ...ццц страшна работа, абе овие не се нормални