1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

iKnow-прашања и проблеми

Дискусија во 'Образование' започната од starinnights, 6 август 2012.

1. Bluesea

Bluesea Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2019
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    60
    Сестра ми е бруцош годинава и има проблеми со iknow, треба да внеси предмети ама системот и е празен нема ништо.Се јавуваме на факултетот но не ни креваат. Дали некој знае зошто е вака?
    382634196_1058571268710633_3496532712158527370_n.jpg

2. злоба

злоба Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2020
    Пораки:
    1.080
    Допаѓања:
    3.582
    Знае да паѓа системот често, ништо страшно не е само кај неа кај сите е сигурно, нека почека до утредента да види ако се реши. Ако не нека праша некои од колегите ако го имаат истот проблем.

3. Indigo Candy

Indigo Candy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2020
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    28
    Дали некој знае како се пријавуваат испити на iknow? и дали тие положени од колоквиум исто така се пријавуваат?

4. quattro

quattro Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    6.875
    Најави се на iKnow и оди во "Пријави", таму ќе ти се прикажат сите не положени предмети, штиклирај ги предметите и долу на крајот има повторно "пријави" и ќе ги пријавиш. Тие што се положени на испит нема да ти ги прикаже. А исто така и тие што ти се положени на колоквиуми ќе ги пријавиш и тие предмети за да може професорот/ката да да внеси оценка.

5. Lara1516

Lara1516 Нов член

Се зачлени на:
    10 септември 2024
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Зошто нема опција за регистрација на нов корисник?

6. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.317
    Ќе ви пуштат деновиве.
    Не се брзај. Коа ќе мењаш пасс на 30 дена преку глава ќе ти дое

На yyyeslame1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Маричеееее123

Маричеееее123 Активен член

Се зачлени на:
    7 јули 2024
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    8
    Здраво дечки, поради неможност да се запишам на првиот уписен рок за прв циклус студии решив да се запишам на вториот уписен рок, конкретно на економски, меѓутоа при најавување на iknow системот економски не ми го покажува како опција, на ранг листите од првиот рок местата се пополнети за редовните студенти но јас ќе се запишувам вонредно и има слободни места. Разгледував ранг листи од претходни години и видов дека има примено вонредни студенти на втор уписен рок. Ме интересира дали некој бил во слична ситуација и дали би знаеле каде да се обратам? Фала ви