Day 3: Bait Инспирирано ми е од изреката Damsel in distress каде што почесто во прикаските жената е само мамка за херојот да дојде и да ја спаси, но всушност запаѓа во стапица на непријателот.
Day 2: Day 3: Day 4: Спојлер 2. Mindless: Човекот кој со секира го уби кучето. 3. Bait: Зебра ги живее последните секунди од животот пред две лавици да ја распарчат. 4. Freeze: Легендарниот покемон Артикуно. Articuno, the freeze pokemon. ARTICUNO is a legendary bird POKéMON that can control ice. The flapping of its wings chills the air. As a result, it is said that when this POKéMON flies, snow will fall.
Day 5: Build - Девојка облечена во steampunk стилот. Одлучив од сега натаму да ги ставам цртежите како во рамки за да имаат некоја целина. Оваа ми е едно од омилените и го воочувам мојот напредок и ме радува многу.
Многу ми се гледа немотивацијата денојве? Знам дека се гледа, не одговарајте. Буквално ради- реда цртам. Оти сум хајпната за Инктобер преку цела година и секој Инктобер, бар на почеток сум ентузијастична и мотивирана. Полна живот. Сега расположението ме тепа и молив неќам в рака да држам. Ако не е очигледно. Жал ми е зошто расположението ме тепа за време на Инктобер.