1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

INSANITY workout

Дискусија во 'Фитнес' започната од ivana20190, 23 јуни 2012.

1. MissBreezy

MissBreezy Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    2.053
    Е баш е Insanity ко што не можев да одам после 2 дена :lol: Мускулите на листовите ме убиваа. Неодамна почнав и многу ми се допаѓаат вежбиве, ќе продолжам да ги правам до крај. Не се обидувам да слабеам, само да се стегнам повеќе. Предизвик ми е, бидејќи редовно вежам. Ми се допаѓа тоа како завршувам како поплавена со кофа вода :D

2. devil-angel

devil-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    5
    Значи сега од овие везби намалаат ли се кг или само за дзабе да не се само набилдам?
    :D :^)

3. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    А што има лошо во градење мускулатура,цврста и силна девојка.
    Ако си видела како изгледа фитнес модел ќе разбереш дека и тие вежбаат интензивно.
    Само не знам кој ви го испрал мозокот дека со дигање тешко и интензивно вежбање се прави тело како маж...

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  4. devil-angel

devil-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    5
    гледај сега ја несакам несо стомацни нуту пак мускули само сакам килаза да намалам и малку да се затегнам знаци не ми требаат мускули. ;)

5. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Кој не сака да се затегне и да има убаво тело?
    Јас верувам дека тука сите девојки би сакале да имаат тело како Жилиан Михаел.
    На твоето тело му треба одреден % на мускули за нормална функција.
    Освен тоа мускулите зафаќаат помалку простор за истата килажа.
    Што значи дека ти треба да се фокусираш да ја задржиш мускулатурата и да почнеш да вежбаш.
    http://www.everydayhealth.com/weight/busting-the-muscle-weighs-more-than-fat-myth.aspx

На devil-angel и iloveugirl им се допаѓа ова.
  6. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    Типичен пример сум јас дека сакам такво тело (добро не со многу мускулести раце само тоа не ми се допаѓа) инаку сонувам за рамен стоман со плочки и убаво зацврстени и тонирани нозе и исто така задникот сакам да добие убаво заоблена форма, затегнат. Уфф умирам за такво тело.. :tmi:

7. enaveko

enaveko Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    insanity е вистинската работа....ти кажувам од искуство...филозофирање не е потребно, само истерај ја програмата...среќно

На devil-angel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Бидејќи сум го работел лудилото.
    Тоа што го сакаш не можеш да го постигнеш со програмава.
    Да ти ќе имаш добри резултати за 2 месеци и до 6 месеци ќе имаш прогрес.
    После тоа мора да идеш во теретана,мора да додадеш килажи и мора да се предизвикуваш.
    Внимателно со програмава,не е за секого и треба добро познавање за исхраната ако сакаш такво тело.
    Мој совет помини ја програмава,види како ти иде,па потоа ќе ти дадам подобар совет.

9. malooto

malooto Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    641
    Допаѓања:
    380
    Da ne znae nekoj kolku kalorii se gubi so vezbive?

10. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
  11. malooto

malooto Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    641
    Допаѓања:
    380
    Falaa...jas mislev najmnogu 100 kalorii gubam so ovie vezbi sega imam pogolema motivacija da prodolzam so ova ludilo :D
    [mod-kirilica:2kx3airn][/mod-kirilica:2kx3airn]

12. mihaela55555

mihaela55555 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    Леле луѓееее денеска прв ден од вториот месец....па ова беше лудо еј... :D саат и пол скокање... :)
    Ама сега се осеќам толку убаво, абе ќе полетам
    :angel:

13. cepelinka

cepelinka Активен член

Се зачлени на:
    13 август 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали ви се случува да не слабеете од програмава?

Јас недела ипол ја вежбам, сгрого внимавам со храна и не само што немам намалено туку и некое пола кило имам накачено.
    Знам дека е малку една недела, но кога и да држам диета ослабувам веќе од вториот ден..

14. mihaela55555

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    Mалку е оф-топик ама мора да ве прашам нешто

Откако почнав да вежбам по оваа програма почна да ми касни менструацијата. Еве веќе скоро еден месец ми касни.
    Читав по нетов дека е нормално да касни после толку интензивни тренинзи, ама сакав да ве прашам дали на вас ви е така :?:
    Сега незнам што да правам, планирам да не вежбам толку интензивно или пак некое време да престанам? Ама незнам. Ќе ве молам кажете ваше мислење, почна и страв да ме фаќа :worried:

15. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Како ти е исхраната?
    Колку % телесни масти имаш?

16. mihaela55555

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    121
    Телесни масти околу 18-19%, е сега незнам колку е точно затоа што е од калкулатори на интернет. Инаку имам 54 кг., а што се однесува на исхраната јадам се во умерена количина и внесувам околу 1500 калории дневно.

17. StefChef

StefChef Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2012
    Пораки:
    1.655
    Допаѓања:
    490
    Зголеми го внесот на здрави масти,внеси повеќе цинк и витамините А,Е,Д,К.
    И зголеми калории 1500 калории е премалку на таква програма.
    Плус бидејќи си девојка треба да намалиш на колку пати неделно ќе вежбаш,сепак интензитетот на програмава е преголем и не треба целовреме да ја правиш.
    Максимално треба да се прави 3-4 пати неделно.

На mihaela55555 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. UnknownLadyDi

UnknownLadyDi Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2012
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    951
    планирам денес да почнам значи фит тестот е сега малце не ја сфаќам програмава за исхарана со калорииве и слично.висока сум 174-54 кг.ке може ли да ми објасни некој?

19. Blue97

Blue97 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    44
    Најјако е. Другарка ми почна да вежба instanity и за 10 дена симна 7kg. Може и не јадела до толку и нешто дополнително праела ама не е само она што ми го пофалила. Добро е.. :)

20. nonamefanatic

nonamefanatic Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    53
    Девојки денеска ми е 5-та ден од втората недела, и да ви кажам се чувствувам многу моќно, за една недела симнав 2 кг :\, и мислам дека се малку со оглед на тоа сто имам уште минимум 15 за симнување, но сепак се чувствуам преубаво, силно, овие вежби се прекрасни, мило ми е што има некој со кој може да го споделувам моето искуство, се надевам дека со овие вежби ќе можам да го симнам вишокот килограми. Поздрав ;)