Со кодот имаш плус попуст од 300 денари. Значи уредот ќе ти излезе 1650 денари. Да, промо кодот важи и во продавниците. Промо код: sorodyh
Од кој heets сте најмногу задоволни? Јас сега купив ајкос пробав до сега од портокаловите и црвените ама некако јакички ми се, планирам сите да ги пробам секако..
Ако си човек што сака ментол или сака цигарата да има свеж вкус, дефинитивно тиркизните, инаку не ги препорачувам. Пробај ги бронзените или жолтите.
Одамна сум заинтересирана за ајкос. Не е нешто многу скапо, но се си мислам нема да ми врши работа. Ако точно ми објаснила другарка се пуши 1-2 и после немаш батерија. Па пак полниш. Ај за дома е ок, за преку ден за кризи, ама со кафе ако седнам како ? Со полнач до мене? За колку време се полни?
Не си разбрала убаво или другаркати не ти објаснила убаво, со ајкос 2.4 можеш еден цигар да испушиш и после 3-4 минути уште еден си го носиш тоа како почнач што е со тебе нема потреба од штекер, а со ајкос 3 дуе можеш две цигари одеднаш па да се пополни 3-4 мин.
Фала ти. Ја отворив страницата. Е сега гледам нешто и додатоци има. Може ли да ми објасниш подетално ако го купам ајкос 3 дуе со него имам се што ми треба или ќе треба да докупам полначи и слично ?
Во ред фала ти. А ОВИЕ heets како да знам кои ми одговараат? Јас пушам многу слаби цигари, Карелија најслабите 0.1 со 0.1 со 0.1 е јачината. А овие имам пробано црвените беа со ужасен мирис, а биле 0.5 јачина сите.