Jas imam probano obicno cigare i mnogu e grozno. Oset imam kako da sum go izdzvakala cigareto, ustata smrdi na pepeljara
Сите имаат исто никотин ама као демек некои се поинтензивни. Јас не гледам некоја разлика а пред да почнам со ајкос пушев слаби цигари, лаки плаво. Е сеа, кога го земав таа таму ми кажа као heets сивите биле послаби на вкус.
Уште тие мислам ми останаа непробани, имаат класичен вкус на цигара или со некој др вкус се као овие ментол, боровница?
На штандот во рамстор скопје пишува дека се 1 600 денари Гледам споделувате кодови со со тој код колкумина можат да купат? Ги замеркав цикламата ајкос тие поскапи се зашто се во боја или? И ја сеа не ве разбрав сабајле ако ми е полн ајкосот до кога ќе ми трае да не го полнам
Нема лимит колку луѓе можат да го искористат кодот, и кога ќе го искористиш ти следуваат 300 денари попуст доколку прв пат купуваш. Во врска со полненето мене ми трае цел ден дури и следниот, користам 3 duo, ама ќе ти објаснат таму, еве код ако си заинтересирама: cl0nxod ❤️
Dokolku sakate da si poracate iqos eve vi kod za popust: 83xnf94 Samo vpisete go i dobivate popust na sekoj poracan proizvod
Го имам iqos 3 duo Тие што го имате колку минути имате за да ја испушите цигарата? Јас имам само 3 минути некогаш и помалце,а на другарка и трае до 6мин,зошто така? Треба да го однесам апаратчево да го зирнат или кај секој е различно во зависност од тоа колку влечеш?
6 мин? Нели е тоа многу време? Инаку да, има врска и тоа колку пати повлекуваш. Не се сеќавам добро, ама имаше пример околу 20 повлекувања или 3-4 мин, па потоа се гаси. Скоро исто како и обична цигара.