jaс ги пушам фит регулар најприближен вкус до цигара ми е а овие што се со вкус на ментол и виола не мирисаат толку кај нас ги нема сите вкусови,во Бугарија кога бев имаше уште два нови вкуса тука ги нема незнам зошто
Ја ги земав сите ги пробав немаат некој специфичен вкус освен виолетовите што имаат вкус на боровница. Плавите ми се омилени
Понеделник ќе си нарачам ајкос. Нема да земам на пробно поради тоа што веќе ги имам пробано, а и сигурно дека се помалку штетни. Се надевам дека ќе можам со нив да функционирам.
Оние НУСО ми го привлекоа вниманието оти, ете, 10 денари поевтини се. Арно ама, ми имаат некој така специфичен, одбивен вкус - не ги можам. Пробав жолти, па кафеави, мислејќи дека ќе ја нема таа некоја киселост од жолтите. За жал, се приметува квалитетот дека е послаб. Или, па, до навика е. Не знам, ама јас НУСО не ги можам.
Да, ismod, моментално во Сити мол имаат штанд и продаваат на секоја штека купена апаратче гратис. Пробав од другарка океј се ама не сум фан јас општо на електронски.
Хелп а грл! Зедов ајкос во Петокот и првите две цигари беше во ред. Го ставив на полнач и од тогаш имам проблем. Го ставам филтерот, тешко се трга и слабо "гори", ќе извибрира дека е веќе готово но кога го вадам филтерот само во средина е изгорен и се гледа цел тутун стои. Еве мака мачам цел ден не можам да се управам. Имал ли некој ист или барем сличен проблем, или пак јас сум до толку да не можам да се снајдам?