Не знам дали е до уредот или патроните. 3 патрони по ред пробав не се влече воопшто. Примеќам во последно време можеби третина патрони од една кутија не се влечат. Пушам fiit regular. Уредот го имам купено пред 4 месеци. Дали некој има ваков проблем?
Мислам дека нема засебна тема за цигарите NUSO, кои се компатибилни со IQOS. Имам пробано жолти и кафеаво-портокалови. Меѓутоа, има еден специфичен вкус кој се провејува... Многу, многу специфичен, како киселкаст, не знам како точно да го опишам. Денес видов дека има нови, повеќе вкусови, па сакам да прашам дали некој може да ми каже нешто во врска со нив? Сите ли го имаат тој киселкаст вкус, или?
Многу де жалат на болки во желудникот стомакот од ајкос штом престанат да пушат ајкос им престанува болката Искуства?
Зошто за ајкос solid ez пишува на официјалната страна овозможува до 25 употреби? И пишува дека е 990 денари само онлајн??
дечки без заебанција уредот шо сакав да си го земам у црвена боја веќе не го продаваат. Има ли некој што сака да се трампа И маската ќе ја дадам за црвен ајкос
Како бе така нагло ги тргнале? Што значи тоа сега, дека сите треба ТЕРЕА да пушиме? Ау, глупости тешки ова! Инаку, јас имам црвен
Да....зборев со другарка што работи во ајкос сакав да си купам црвен вика ги нема веќе тие, солзичка. Абе не ми збори сеа дека имаш црвен се нервирам ако сакаш да се трампаме кажувај
Дечки уште важи ова! ако има некој црвен што може да ми го продаде или да се смениме hit me up please!!!
Zdr dali imate probano od koga ke zavibrira deka e gotovo ispusgeno da go vratite po vtor pat istiot cigar vo aparatceto? Jas da i ima uste za pusenje, znaci 2 pati eden cigar mozes da si go smukas