Донесена е одлуката: Јувентус ги добива назад 15-те бодови и се враќа на 3-то место! Одлуката е делумно добра затоа што случајот се враќа на апелација каде е можно редефинирање на казната и нови казнени бодови, но тоа би било по завршувањето на сезоната.
Ќе биде интересно до крај, сега настана збрка на табелата. Наполи е сигурен. Лацио така и така. Јуве, Интер, Милан и Рома тек ви почнува трката за ЛШ
Милан не го отпишувам јас Рома и да отпадне од тркава, има шанса во ЛЕ. Интер ако сака да биде на местото од Милан, ќе треба да го победи Лацио Јуве од секош е врзан со мафијата хаха, северна Италија дели од југот, таа Ексор групација, Ањели, Џон Еллан, Фиат, сомнителни се хаха па мислам дека пред скоро Андреа Ањели имаше замешано прсти. За Јуве ништо не ме чуди
Не сум , ама кога е во прашање Милано, Милан е посебен Интер и Баерн не одат плаво и црвено заедно Ајдеее, борете се со соседите за место во ЛШ, па Лацио и нее нешто многу многу хаха Па како се погоди, двата милански клубови да играат со двата римски клубови, вауу..
Hahahah Site se protiv Juve posebno ovaa sezona Gledaat na sekoj mozhen nacin da im go narushat ugledot povtorno…