дали некоја од вас знае каде се наога дирекццијата на ЈП Паркинзи ул. Македонија бр.11 а пишува ама не можам да ја најдам
[СДК] Сакам да кажам... девојчиња Експо центар каде се наоѓа точно,ве молам помогнете ми со дирекциите.после железничка каде?
Здраво драги мои.. јас си имам едно прашање во врска сами дома да си направиме. Епа вака: имам идеја да си направам сапун. Ми треба масло или маст ( ќе најдам маст свинска во месара и ќе ја стопам, тоа е ок) ми треба и NаOH или KOH (натриум или калиум хидроксид) е каде да најдам ова?? и после кога ќе се направи колку треба да се чека за да биде исушен?? ми треба хитно, плисс одговор!!
Малку е офтопик ова, но еве ти одговор, а одговорниот администратор може да го префрли во соодветна тема. Спојлер Натриум хидроксид ке го бараш како сода каустична, истото е. Барај го во железари т.е места каде се продаваат водоводни цевки затоа што служи за одзатнување на водовод. ВНИМАВАЈ мнооогу со ова, опасно е многу, кожата може да ти ја изгори. А сапунот треба да го оставиш 2 до 3 недели да се исуши и да заврши процесот на сапунификација. Извести ме те молам кога ке го направиш и како ке излезе и ја се канам одамна ама ми фуфка
дирекцијата на Паркинзи-големото П се наога во зградата на лотарија на Македонија на 2 кат информацијата ми ја кажа нивни вработен
Поранешно Колосеум. Каде што се качува за железничката, кога ќе одиш накај аеродром има раскрсница, на раскрсницата ќе свртиш лево, и одма лево е Експо центар
Ахам, а во железара го има???? (во цврста состојба нели) ок е ако имам се што ми треба ќе го направам и после ќе те известам!
[СДК] Сакам да кажам... Незнам каде да прашам, ги замолувам форумџиките од Велес да ми помогнат каде точно во Велес се вадат изводи и дали во понеделник на 30.12.2013 работат,не е на одмет и телефонски број од институцијата..Итно ми е и многу важно!Кој знае нека ми пише
се извинувам вака што ве бомбардирам со прашања феминки ама дали некоја од вас знае каде се наога дирекцијата на ЈСП во Автокоманда? од КИМ на која станица да се симнам?
се извинувам вака што ве бомбардирам со прашања феминки ама дали некоја од вас знае каде се наога дирекцијата на ЈСП во Автокоманда? од КИМ на која станица да се симнам?
можи ли некој да ми објасни каде е студентскиот дом пелагонија. каде да се симнам ако идам со автобус број 24
Кога ќе поминеш на рекорд после неколку станици ќе поминеш под надвожњак и ќе има раскрсница на која автобусот ќе сврти лево и ќе слезиш на втората станица после таа раскрсница.
Ве молам за помош!! Имавме закажано за нова година дочек во еден клуб во Скопје ама испадна дека ќе се затвори и се откажа дочекот Е сега...друштвово гарантира дека низ ГТЦ. Бисер имало кафиќи во кои се чека нова година ко нормална вечер без резервација. Сакам да ме информирате малку појќе во врска со тоа , кои се тие кафиќи и дали и колку се плаќа влезница ?? Ве молам за одговор бидејќи не сум од Скопје и немам познавање. Ви Благодарам , имајте Пријатен ден !!
За Шутка оди 19ка. Можеш да се качиш во Карпош, Центар или Чаир. Мапа:http://www.jsp.com.mk/Flash.aspx?file=19.swf
Дали некој ке може да ми објасни поточно каде се наога едукативниот центар М6 во автокоманда и кои автобуси одат натака.Отворив на гугл мапс ама пошо никад не сум движела натака се ми е шпанско село. Фала однапред.
Општи прашања да не знае накој каде се наоѓа во скопје салонот за убавина ДЕРМА БЈУТИ ај ве молам ако некоја знае ЛП