Општи прашања После Католичка црква по булеварот, спроти ресторан Воденица Мулино на ул. Христо Смирненски 54.
Кога го поминуваш Александар Палас, вртиш десно тоа е ул.Скупи, тука од лева страна е и Хубо маркет па Систина, значи продолжуваш по улица Скупи и пред мостот на Лепенец од лева страна е Канал 5.
ако можи некој да ми кажи како да стигнам до екононсконо во к.вода борис кидрич. Со 24 да идам така? а каде да се симнам отприлика
Неможам да ја најдам темата во која се зборуваше за ,,заработување преку интернет,, така нешто беше ама неможам да ја најдам. Ако некој знае за која тема зборувам нека ми даде линк
Пласет шус се наоѓа карши маркетот принц во топанско, веднаш до певекс, на истата улица се наошаат и топлификација Скопје Север и Рамстор, само што пласет се подоле накај последна деветка. natalija baranje-rabota/zaraboti-preku-internet-t4563/430.html#p1956497 Еве ја темата
Каде се наоѓа парфимерија Сефора / Sephora ? Знае некој каде се наоѓа парфимеријата Sephora? Порано се наоѓала на приземје во ГТЦ, ама веќе не е таму.
и да ве прашам нешто.. Доколку знае некој нека ми каже каде се одржува х фактор?? Во Србија, Белград или некој друг град? Ќе ми треба точната адреса, и колку чини влезница ( дали може да се резервира преку интернет? ) Ми треба вашиот одговор!
Каде се наоѓа парфимерија Сефора / Sephora ? Сефора нема во Македонија , најблиску во Србија и Грција има
Некој да ми објасни каде поточно во Капиштец се наоѓа црквата Св. Јован Крстител. ЛП ве молам, итно ми е.
Најдов, денес завршив работа. Од мапа тука на нет детално разгледав околу и пеш отидов и најдов. Сепак фала ти