Наједноставно ти е ако одиш од долниот влез - ќе ја поминеш рампата, од десна страна ќе ти дојде факултетот, па деканатот (нова, розеникава, сјајна зграда) ги поминуваш и вртиш десно на уличката. Таа уличка баш до стоматологија те води - единствено после можеш лево да свртиш за на другите клиники да стасаш. Ама на крајот од таа уличка од десна страна ќе ти дојде стоматологија.
Intimissimi i Golden point vo skopje Samo ako moze nekoja od vas da mi kaze kade ima intimissimi i gplden point prodavnicki vo skopje
Intimissimo i Golden point vo skopje голден поинт има само во ситимол, на друго местоимаше ама веќе е затворено а интимисими имаш после тренд или спроти централата на уни банка
Киц е до зградата на старо обвинителство, меѓу тоа и градска болница. Спроти жена парк. Слабо стојам со имиња на улици (оваа е таа на која излегува задниот влез на гтц), ама мислам дека ме сфати. За автобуси и тоа не би можела да ти кажам со сигурност, има постојка одма спроти улицата на која излегува киц, и мислам ама мииииииииислам 5ка дека проаѓаше ама да не те лажам да не лупетам бројки, провери си
Локација Здраво девојки...Ќе може ли да ми кажете точна локација на Дрводекор во Скопје ? Фала однапред...
Калчедониа и Интимисими се затворени. Ако некоја фемка има информација дека се преселени на нова локација или нешто друго во врска со нив, ја молам, нека ја сподели со сите нас кои повремено се почестувавме со по некое нивно парченце.
^ neznam tocno kako da ti objasnam, najubavo ke se snajdesh po patot koj sto te vodi nakaj dracevo mislam deka taka beshe ako gresam neka me popravi nekoj !
Девојки, каде се наоѓа бутик Стефанели - СМ ? Преубави џемпери имаат, ми течат лиги цел ден. Знам така од муабет дека е некаде во Н.Лисиче, ама каде точно, нека ми објасни некоја.
Пред да свртиш за накај пластичарска улица има една продавница Атлантик (така мислам се викаше продавницата за играчки и такви ствари). Епа во таа околина е.