дали некој знае каде се наога бул.8ми септември т.е. октомвриска револуција ? ми треба Лајонес-картичките за екстра попусти
дали некој знае каде се наога улица Пиринска (мислам во која населба) и кој автобус оди до таму? благодарам однапред
Хипериумот се наога до ресторанот БОНИМИ од другата страна на Машинкси факултет и во истата зграда се наога и ОБСЕ
Може ретардирано ќе биде прашањево но навистина не знам Каде во Скопје поточно се наоѓа Луна Паркот и дали овој сега што ќе го прават е иститот само досреден или друг парк ќе биде?
Da, karshi Drzavna bolnica odish nadolu na kraj na ulicata, na kjoshe. Od karshi ima pizerija restoran.
Јас појма неам каде е, но на Гугл вика дека е на ул Максим Горки, тоа е од Тренд на плоштад првата улица десно. Фактички како што е Тренд на чатал, ќе одиш по десната уличка, до крај до Швајцарска амбасада.
Од Пошта одиш надоле, по главна улица како што одат автобусите за до Рекорд. Ги поминуваш Диор, Custom pab, Queen за венчаници и тоа е на самиот ќош. Имаш лево улица што води кон плоштад. Порано беше и тоа некој паб.
@Oscar Lady http://prntscr.com/8vabhy Се надевам ќе се снајдеш. На сам ќош од уличката е, има влез и од страната на Максим Горки и од другата кога идеш од Партизанска.
Автобуската пред Зебра, накај Козле кога одиш Погледни десно, се гради објект. На почеток кај скалите лево е Дизајн, десно Мај спејс.
Искрено, тешко ми е да се снајдам бидејќи пола живот го минав во Венеција ..се навикнав на скроз поразлични нешта и места од Скопје Фала ти ..ќе пробам да се снајдам . Дали е таа улица каде што оди 22А или не? Или подолу кај што е салонот Квин за венчаници во тој ред ли ? Офф...