Општи прашања После пица Домино'с, право ќе ја преминеш раскрсницата (во правец на студентскиот Кузман) и одма се гледа Мана од десна страна до семафорот. До mamas клуб му доаѓа.
Општи прашања Спроти ново ВЕРО,нема да го утнеш, комплекс СОК банки,или еве друга асоцијација кога одиш накај железничка, десно вртиш за накај Злате кафанчето, а лево е Централен регистар
Општи прашања Претставите на Театар Комедија се играат во драмски театар http://www.dramskiteatar.com.mk/?lang=m ... =repertoar
Општи прашања феминки, во молам помагајте дали некоја од вас знае каде поточно се наога Агенцијата за млади и спорт ако знаете, ве молам кажете-фала однапред
Спојлер Агенција за млади и спорт ул.Франклин Рузвелт 34 тел.02/2 3126 270 02/2 119 155 факс. 02/3 117 693 contact@ams.gov.mk
Ова малку по комплицирано. Ако има некоја феминка што живее во Софија,или пак добро го познава градот да ми каже каде се наоѓа Фестивалната сала ??? Никако не можам да најдам на интернет,само мали мапи ми дава и неколку места што се околу тоа.Ми треба по детално ако знае некоја
Општи прашања Да не знае некој кај се наоѓа продавницата за кондури кај Принц (кај што имало од 400 до 1200 ден.)?
Општи прашања Рамстор Топанско, знаеш каде е? Карши Топланата. Епа кога излегуваш од Рамстор, вртиш лево (не по удолницата, туку по правата улица, ќе одиш карши таа зградата што се гради). Не преминуваш улица, само прво тераш. Прво е таа продавница, па после Певекс, па Принц.
Општи прашања Елена ФАЛА ТИ НАЈМНОГУ .А да те прашам да не си била случајно во таа продавница има избор?Да одам утре или ???
Општи прашања Па искрено влегов еднаш, уште во август мислам дека беше. Продавницата е поприлично голема, има избор. Имаше од папучи, штикли, на полна пета... па до чизми. Мислам дека се исплати. Сега зависи дали ти е многу далеку... Ама можеш и до последна 9ка, па да тераш само право. Ќе го видиш принц од лево. Тераш уште право, ќе го видиш певекс од десна страна, и одма малку понатака е таа продавницата.
Општи прашања НЕ ми е многу далеку од бутел сум ... Слушнав дека имало доста ефтини обувки па ќе одам утре да видам.Фала уште еднаш,навистина ми беше од голема помош.
Општи прашања Девојки каде се имаат Sewa продавници? Секогаш одев во онаа што ја затворија спроти Тренд, и знам за онаа после мост, други некои каде има?
Општи прашања Јас знам за две од продавниците каде се наоѓаат, во центар до Стопанска банка кај куќата на Мајка Тереза и во Беверли трговскиот во Капиштец.
Општи прашања дали знае некој каде се наоѓа индиска продавница во Скопје? Сестра ми слушнала дека таму се продава прстен што ти го кажува расположението па сега бара да и купам.