Каде точно се наоѓа кафич Љубов? Спојлер Слушнав, а и добив покана на фб да присуствувам на промоцијата на новиот албум на пеперминт во овој кафич. Сакам да одам па затоа прашувам
[СДК] Сакам да кажам... Каде е кафе Бони? кажете ми точно,немојте улица,бидејки не ги знам воопшто улиците низ Скопјево..итно ми е,ве молам
Општи прашања Дуки-Дасо ти е на почетокот на Неготино но тоа му е магацинот, а продавницата дуки дасо е спроти собранието во Неготино
Каде се наога кафичот/ресторанот ред кафе? Знам дека е во аеродром ама незнам точно каде и со кој автобус се оди.
Општи прашања Знае некој каде се наоѓа библиотеката во Струмица? (Благој Јанчев Мучето) Но нека ми објасни поубаво зошто тој дел од градот не го познавам.. а и тешка сум на ориентирање Ви благодарам!!
Општи прашања нати еве од гугл мапс слика мислам дека вака најубавао ке ти објанам малку подолу од тоа А-то, знакчето на првата слика се гледа убаво, а втората е за ориентација се надевам помогнав
Општи прашања Да не знае некоја каде поточно се наоѓа индиската продавница LOKHRAN така некако се викаше незнам точно,ми кажаа дека е во ГТЦ,се убив неможам да ја најдам.поздрав
Општи прашања Се наоѓа точно на влезот во гтц од десна страна.Нели има едно киоскче за сувенири и одма до него е,порано беше бутик за чевли.
Каде се наоѓа местово? http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater ..или ова ако не е истото?
Општи прашања Девојки дали знаете да ми објасните каде се наоѓа амбасадата на Швајцарија?..Ми треба некој поубаво и подетално да ми објасни бидејќи таму имало некоја продавница ( Епигон ) и имало многу убави ташни. Па ве молам ако знае некој нека каже . Фала од напред.
Не знам за амбасадава, ама ја знам Епигон И да имаат прекрасни ташни и често имаат попусти, последната си ја земав за 500 ден...инаку се наоѓа одма под Soul pub (кафичот, до Custom pub), има скаличи надолу и се 2 продавници една до друга, втората е епигон..имаат и марами, новчаници, кошулки ефтини и сл. Мислам дека имаат и страна на фб, можеш да побараш. Поздрав.
Да да веднаш до 23ка !! И јас неможам да си поверувам колку ми било пред нос цело време!! Сега ја најдов!