Кај цигланата во Топанско, ако идеш по улицата накај Шутка, вртиш десно на семафорот и неможеш да го промашиш. Ќе ти дојде од десна страна. Многу е добра Антонија. ***>>> Заврши Скопје Фасхион њеек. Каснам со информацијава. Се надевам дека добро си помина. На сега бишата ми и купив една креација од ланската колекција. Уауууууууууу. Како само изгледаше во фустанот. Ако ставам слика од фустанот многу луѓе ќе ми го провалат никот. Се надевам дека пак ќе си го носи и дека ќе и буди само убави спомени.
Dormeo. Имаат и сајт и можеш да ги погледнеш и цените и димензиите. Лани земав два од тенките душеци и многу сум задоволен.
Општи прашања Добро, каде е Cosmo во Прилеп? На старата локација не е повеќе. Го затворија за стално?
Општи прашања На другарка ми и е роденден, и каде се наоѓа продавница со работи од Harry Potter, Lord of the Rings или Starwars?
Општи прашања Ако не се лажам тоа е кај Трговски од страната кај што е влезот на Соравија, незнам баш како да ти објаснам. Мислам и дека спаѓа под Соравија, но не сум сигурна. Од таа страна е од кај Жена Парк. Нели има надолу по скалите од таа страна мислам дека АМЦ е или нешто такво слично, епа тука ќе видиш пишува со големи бувки Кафе Ин.
да не знае случајно некоја од вас каде се наога дирекцијата на Македонски шуми? златна книга вели Перо Наков б.б.-без број кај МЗТ-колку што јас знам нема такво нешто или сум грешка
Истата адреса ја има и на нивната страна, само ако те буни тоа МЗТ не се мисли на салата туку на Металски Завод Тито некаде карши Електрометал на таа улица.
Па еве ја страната на фејсбук. Во инфо има мапа. Најверојатно негде близу до Зоолошката. https://www.facebook.com/pages/Chillin-bar/367734329915067