Prvo se izvinuvam bidejki pisuvam na latinica. Toa e poradi sto pisuvam od telefon i nemam makedonska podrska. Kade se naogja Caffe park? Ve molam odgovorete mi, itno e.
Незнам дали ми е за тука прашањето ама.. да не знаете случајно каде може сама да си изберам што сакам на лименката на кока-кола да пишува? Бидејќи гледам на ФБ некои имаат со свое име и презиме, а слушнав имало така порано во СП во тафталиџе (на комп. сам да си пишеш што сакаш) ама изгледа веќе нема. па да не знаете сега каде иде?
Мислам дека има тел.број на кока колата, и таму можеш да се јавиш да им кажеш нив, што сакаш да пишува на лименката...Мислам А имаат и страница на фејсбук https://www.facebook.com/cocacola?fref=ts Мислам дека овде можеш да им пишеш, во инбокс.
Итно ти било, и сигурно веќе не ти врши работа мојов одговор... ама јас ќе пишам. Се наоѓа внатре во Луна Парк. После пирошките, карши чув-чууув.
Кааааааај.. уличките кај хотел Бристол, плоштад македонија.. по таа едно насочната улица. На истата улица е Вегера, Космо.. итнн........
ми текна на сите плоштади ама на тој не ми текна-сега свакам зошто Аделина тахири ке пее таму заедно со каролина гочева
Мислам во Т.Ц.Бисер-Аеродром дека има.Сега не сум сигурна специјализирана е,или само има дел од нивните производи...Ама знам,таму гледав.
има една ординација на др. анчевски во центар од една страна се домот на пратеници, кафичот Бенетон, коктел бар преку улица се жито леб, др. Анчевски нема шанси да го утнеш има голем натпис
Да ми објасно некој така посликовито кај се наоѓа женски пазар? Па може и сликичка од Google earth да ми прикачи
Паа... кај бит-пазар (веројатно знаеш каде е), епа, позади бит пазар кај што се продаваат материјали за шиење и сл. значи било кој да прашаш од тезгаџиите на битпазар, ќе те насочат. (се надевам помогнав малку?! )
Значи всушност женски пазар е дел од бит пазар? Знам таму кај се продаваат материјали, тоа е женски пазар? Јас мислев тоа е некој посебен пазар