9. Длабоко во себе вие сте интуитивни Вие сте личност која добро ги разбира луѓето и светот. Може да кажете толку многу работи за некој само од неговиот израз на лицето или тонот на гласот. Секогаш знаете кога некој ве лаже. Покажувате што точно сакате. Освен тоа, добри сте за читање на луѓето и знаете кога некој вас ве чита. Знаете и кога некој ве лаже, но и вие тоа го правите ако морате.
6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот. Точно
9. Длабоко во себе вие сте интуитивни Вие сте личност која добро ги разбира луѓето и светот. Може да кажете толку многу работи за некој само од неговиот израз на лицето или тонот на гласот....... тоа и така е,и си го знаев тоа за мене
6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот. Вистина
На прв поглед сите окца беа за мерак. Ама сепак највеќе се пронајдов во четири и шест. 4. Длабоко во себе вие сте филозоф Вие сте личност која веројатно анализира сè и сешто. Сакате да го истражувате подлабокото значење на работите. Понекогаш знаете да се изгубите во сите тие мисли. Не му покажувате на светот колку сте всушност несигурни. Можеби многу работи може да разберете, но не сте доволно самоуверени. Живото го гледате како сложувалка и сакате да си играте со парчињата додека не ги вклопите во целината. Не можете никогаш да ја сфатите смислата на некои нешта, но тоа не ви пречи. 6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот.
6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот.
Длабоко во себе вие сте чувствителни ***Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот.***
7. Длабоко во себе вие сте огнени Вие сте личност која е секогаш енергична и страствена. Нема ништо суптилно во вас. Имате тенденција или да сакате или да мразите. Имате многу мисли и брзо носите одлуки. Не покажувате колку сте загрижени. Имате многу енергија, а кога ја имате премногу може да станете и нервозни. Correct !
6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот. Точно.
6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот.
9. Длабоко во себе вие сте интуитивни Вие сте личност која добро ги разбира луѓето и светот. Може да кажете толку многу работи за некој само од неговиот израз на лицето или тонот на гласот. Секогаш знаете кога некој ве лаже. Покажувате што точно сакате. Освен тоа, добри сте за читање на луѓето и знаете кога некој вас ве чита. Знаете и кога некој ве лаже, но и вие тоа го правите ако морате. многу точно, значи луѓево си ги читам ко селски буквар.. од А до Ш..
Да точно е тоа секогаш кога некој ќе ме навреди ми доаѓа да заплачам ама и јас им враќам не може мене да ме навредуваат и аку сум бунтовна на изглед ни во све ама не сум таква јас сум многу чувствителна и нека размислат до каде одат
Не се пронаоѓам во ниедна од нив зашто нема ни една личност од наброените што има "лоши" карктеристики, сите сме паметни, чувствителни, имаме лоши мисли кои не ги изразуваме, сакаме да им угодиме на другите на наша сметка. Јас сакам да ги изразам моите негативни мисли, понекогаш не сакам да му угодам на другиот на моја сметка, и не се обидувам да ги разберам луѓето.
„9. Длабоко во себе вие сте интуитивни Вие сте личност која добро ги разбира луѓето и светот. Може да кажете толку многу работи за некој само од неговиот израз на лицето или тонот на гласот. Секогаш знаете кога некој ве лаже. Покажувате што точно сакате. Освен тоа, добри сте за читање на луѓето и знаете кога некој вас ве чита. Знаете и кога некој ве лаже, но и вие тоа го правите ако морате.“ Ќе излажам ако кажам дека е лага.
7. Длабоко во себе вие сте огнени Вие сте личност која е секогаш енергична и страствена. Нема ништо суптилно во вас. Имате тенденција или да сакате или да мразите. Имате многу мисли и брзо носите одлуки. Не покажувате колку сте загрижени. Имате многу енергија, а кога ја имате премногу може да станете и нервозни. Среќа што со текот на годините научив позитвно да го трошам вишокот енергија
6. Длабоко во себе вие сте чувствителни Вие сте личност која забележува сè и не изостава ништо. Сочувствувате со светот. Длабоко во себе ги чувствувате и најмалите ситници кои може да ви влијаат. Многу е едноставно вас некој да ве насмее или расплаче. Не му покажувате на светот колку сте кревки. Наместо тоа покажувате колку проникливи може да бидете. Добро го прифаќате она што ви го носи животот. Прилично точно .