Чекајте го Пауло Коелјо удобно во фотелја, заедно со неговиот универзум да сковаат заговор и сигурно ќе ви се исполни.
Како што разбрав сега треба во 11 11 ливчево со 8 да го држам пред огледало и да ја кажувам желбата 8 пати секој ден ( а на англиски да ја кажувам ?? ) а ова со месечинава не разбрав баш, ливчето треба да го изложам да го грее меечината 30 сек секоја вечер ? не верувам во вакви работи ама ај да пробаме
сакам да прашам ова со месечинава, ај ке излезам навечер , било кое време? ии како да ја грее, па кај мене не ми свети многу месечинава ахахахах, ама пишуваше дека ако е облачно 2 минути треба да седи ....
ААА! ааа на пример јас денеска ја напишав желбава кај 5 саатот попладне и сега нели треба 8 дена да ја кажувам у 11и 11 ...и ако почнам од утре 7 дена се ? уф многу се нервриам кога има вака бројки, мрзам математика хахаха
Кога ја отворив темава мислав сериозни разговори се водат, но со самото тоа што е отворена овде можев да претпоставам. Значи за желбите да станат реалност не ви требаат магични нешта, сајтови за исполнување желби, и разни други баба роги. Се што е потребно е да се преземе акција, значи не може да се извршат сите овие работи и да се седне и да се чека желбата да се исполни. Тоа е исто како онаа приказна што наставничката во прво ни ја раскажуваше, за пенкалото што само пишува домашна... Едноставно решете и кажете можам јас, па направете нешто за желбите да дојдат до реалност, а не по вакви нешта да трчате и да очекувате дека наеднаш ќе прелетате, работата ќе биде готова, пробелмите решени, тој е ваш, или која и да е друга желба... Тоа е најдобар начин како желбата д аја претворите во реалност. Направете го првиот чекор, но не со нешто вакво туку со вистински потез, како например: наместо да чекате проблемите сами да си одат, почнете да ги разрешувате... Поздрав
Верувате или не, и мене желбата ми се исполни, многу,многу ми е чудно ама ете се исполни и сега баш сум среќна D
и мене ми се оствари желбата..ете од дрвцето почнаа евра да растат...секој ден со денарчиња го вадам и супер е расцвета..има 5000 и 1000 евра..некако побројни се овие 5000 ама добро..не ми смета мене тоа
И јас си пишав желба Нема да очекувам премногу ама онака од љубопитност го прифатив како предизвик Ќе ви пишам за 8 дена инаку тоа пред огледалото во 11-11 сабајле ли ?
може подетално да ми објасните..11:11 сабајле/навечер,што треба да се напише на ливчето?? и дали пред огледалото и на страната треба да не пише неш као my wish is..,I wish..,I want ??xD иначе и јас ќе си пробам ама за да ми се реализира желбата ми требаат околу 200-300 евра..па се надевам дека за 8 дена ќе врнат пари од небо
Јас како што сватив треба да го напишеш бројот 8 на ливче хартија и да го носиш покрај тебе, на мене на пр. ми стои на бирото, после треба да го носеш 30 секунди ливчето надвор на месечина, а ако е облачно 2 мин. надвор јас со тоа којзнае што ќе направам Барем еднаш дневно да ја посетиш страната и во 11-11 пред огледалото 8 пати да си ја кажеш желбата со ливчето пред огледало, јас насабајле ако не ме мрзе А тоа со визиите не е страшно и не е ништо големо на пр. јас забележав дека ми го нема ливчето и потоа го видов на земја и го зедов и го вратив на место и кога погледнав беше 17-38. 1+7=8+3=11 и осмицата
marijaz да, јас имав визии дека сите треба да добиете еден добар ќотек овдека, така побргу се исполнувале желбите. и Биберке викни ме и мене кога ќе почнат да врнат, мене едно 500 евра би ми завршиле работа. Абе вие да не имате блага ретардација?