http://www.chicprofile.com/wp-content/u ... pgloss.jpg Си ги купив сјајчињава минатата пролет и презадоволна сум, розевото го немам сретнато кај нас но затоа има безбојно Црвеното е предобро , имам остано уште многу малку и жал ми е да си го трошам . Во Еликсир ГТЦ и Веро веќе ги нема, во другите немам проверено.
Ништо не сум пробала до сега, не знам како е тоа можно покрај толку шминки Ја прочитав темата и после толку задоволни во најбрзо време ќе си купам некои производи кои што ми фатија око...четките, eyeliner-от,... Дали знае некој каде во Аеродром може да се најдат?
Ја има користено некој пудрата за мрсна кожа? http://www.5starcosmetics.co.uk/images/ ... Matt_N.png Задоволни сте? Покрива се?
Мене искрено не ми покриваше баш. Ако ти е за изедначување на тенот и преку ден онака полесна пудра да. Инаку само во комбинација со коректор
здраво. Се регистрирав само за да прасхам за оваа пудра soft mousse што е. Сакам да знам каква и е покривната мок дали убаво се размачкува итн итн..Би била благодарна ако некој одвои време да одговори
Пудрата, искрено не сфаќам за каква кожа е. Имам комбинирана, ставив, не покри ништо, сами ми ги истакна сувите делови, а на деловите каде што ми е кожата мрсна, светев како лампион. Мене не ми се допаѓа.
Јас имам комбинирана кожа и сакам да знам пример дали во комбинација со камена ќе заличи на нешто онака за секој ден не мора да е нешто wow, онака за дневно излегување за на училиште и такви работи Извинете јас уште прв ден ве замарам ај некој ако пробал со камена како ќе изгледа нака одговори
Мојот впечаток за оваа пудра ти кажав каков е, и малечко е кутивчето. Јас ја користам оваа пудра за комбинирана кожа,повеќе од доволно покривна, лесна со преубав мирис долготрајна. 295 денари е, и е одлична за таа цена.
слабо дека ќе стигне оваа колекција кај нас, иако би го сакала портокаловиот кармин јас го купив лаков од хрватска минатото лето во август и преубав е
видов на нет има едни како лакчиња со тенко четкиче за шарање на нокти дали некој го видел ова чудо кај нас и колку пари е?