^ 155 денари. Mojoт In the nude е при крај, ама мислам маста му ја извадив - цел месец го користам редовно. Планирам да се подновам со минимум два нови.
Јас си го имам All About Cupcake Многуууу е сладок. А и другите производи се многу квалитетни и јас сум презадоволна Друго, дали некој користи производи од М.А.С.??? Каде може да се најдат, дали се квалитетни и скапи?
Spoiler Ги купив овие 3 производи и можам да кажам дека сум презадоволна особено од тушот прелесен е за ставаље и не ми се размачкува а од порано го имам Гел тушот исто ми е преубав и да не ги заборавам четките ги имам 5-6 месеци и презадоволна од квалитетот а и не се ни многу скапи.
Jас ја земав пенестата пудра малата и од мене има own: own: Hикаква е,ептен е жолтеста,паштетеста и чудно се чуствува на лице A имаат плус од мене за кармините,јас го барав coralize me,ама не го има кај нас и го земав all about cupcakes и секогаш кога ке го носам,некој мора да ме праша што носам на усна т.е кој кармин е Kе заборавев,гледам многу го фалите овај коректоров со 3 намени,јас го имам ама мене ништо,баш ништо не ми покрива
Е волфче ме предомисли сега за пенестата пудра Јас ќе ја пробам на тестер да видам каква па се надевам ќе ми се погоди. Него,го барав и го барам сеуште очајно кармничево All about cupcake : Последен пат бев во Еликсир да го барам,и ги прашав дали ќе го носат во брзо време зошто одамна го немам видено и продавачката ми рече дека со месеци не им го носеле и го тргнале од продажба Ако го има видено некој некаде нека каже Иначе,презадоволна сум од четкава за сенка. Одамна ја имам земено ама сега да ја пофалам Цело време ја користам од кога ја земав,едно влакненце не има паднато значи перфектни им се четкиве. Зошто не си напраат бе еден комплет од четки?
^ Beauchamp, и јас кога пробав тестер од пенестата иста беше.Ги истакнува сувите делови, не покрива ништо...Катастрофа е.
базава ја има некој пробано? Вчера ја видов се мислев дали да ја земам.. има некој некакво искуство со базава за шминка?
115 ден. Мислам дека има три нијанси: black, dark brown и blonde и ќе видиш која ти одговара во зависност од тоа колку ти се темни веѓите.
Оваа ми е најнова, ја обожавам и ја препорачувам на сите! Многу сум задоволна од резултатот. Јас мислев не се ни забележува откако ќе ја ставам, ама баш напротив - забележителна е и стварно ми ги држи трепките нагоре извиткани