^ Кармините за цената се и солидни, ама дефинитивно не се нешто нај. Пред некое време зедов еден на Мејбилин - абе милина! Нит да се згрутчи на усните, нит да се подели во грозни линии. Работава навистина колку пари толку музика. А лакчињата да ги пробаш, дефинитивно вредат. :up:
Четките од Есенсе се прекрасни !!! Можеби едни од најубавите кои сум ги имала, а цените во споредба со поскапите марки се многу поприфатливи. Оваа на сликата е околу 250 ден. Имам и помала четка како за смоуки ајс, 99 ден. беше, ама е супер.
Annie.mk1 акосвртеше барем 1-2 страни поназад, ќе видеше коментари за ова Иначе јас сум задоволна, лесно се нанесува, може и да се размачка малце и да се користи како подлога за црна сенка, трае долго...
Баш сум задоволна од Колекцијаваа Ја имам маскарата I LOVE EXTRIEME многу ми се допаѓа Инаку имам и некои други производи како колектори некои лакчиња за нокти иаку мислам дека се малце поскапички Но сепак квалитетни се и вредат за тие пари
Презадоволна сум од производите на есенс. Имам пудра есенс Clear & matt (make-up) oil free - Убава е,со лесна формула...за покривност не можам да кажам дека е нешто нај нај,ама задоволна сум стварно дава природен изглед,прекрасно Сенките сее прееееубави ,ги обожавам! Базата за сенка е исто нешто преубаво,а и коректорот (essence coverstick ) Планирам да си го земам gel eyeliner -от и четки
Ги користам и многу сум задоволна вчера бев во еликсир, ги има, вчера бев и си купив два лака и парфем
Јас го имам ова руменило и не сум задоволна од него многу многу. За да се нанесе убаво треба да имам ставено пудра и многу брзо паѓа. Има јак мирис (мене ми се допадна додуша). За преку ден не е лошо, ама повторно не би го купила...
Gel eyeliner-от мене ми е незаменлив...И коректорот е супер. За четките да не правиме муабет. Сега сакам сенки, немам користено од есенс, кои ќе ми ги препорачате?
производите им се со пристапни цени,и многу квалитетни. користам крем за лице ,лакови а и планирам да си купувам стално од оваа козметика,презадоволна сум.
Од essence ѓи имам користено лаковит за нокти ,многу сум задоволна ,пристапни цени и одличен квалитет.
Го купив списанието Јуник, заради гел сенката, ама сенката внатре е скроз сува, проверив нема рок на траење. Толку сува, што е распукана внатре (а, нели гел треба да е) Жива катастрофа е, изгледа заради тоа го бапнаа во списанието.
Мене мајка ми ми го купила списанието, јас кога во трафиката видов дека тушот е виолетов си реков дека нема да го земам и си купив црн. Ама кога веќе ми го донела дома - си го прибрав. И нема некоја ептен драстична разлика меѓу двете нијанси - дури ни на дневна светлина не се приметува дека е виолетов. Темна нијанса е, можеби затоа. Одличен е, ми издржа +10 часови без да мрдне и дефинитивно полесно се нанесува од оние со четкичка. А мислев дека ќе имам проблем при нанесувањето. Сакав да си земам и од тој зелениот зашто многу си се бендисувам со зелено на очите, ама не најдов. Повеќе среќа следниот пат, шта речи.