essence stay no matter what eyeliner-УЖАС! Едвај пушта боја, неколку пати поминав и ништо. За разлика од него, essence long-lasting eye pencil е преубав, пушта јака црна боја и трае долго.
Веќе неколку дена ја барам all about matt компактната пудра со една нијанса за сите типови на кожа и ми велат дека не се произведувала кај нас. Колку е вистина ова? Ако не се произведува тогаш зошто ја има на нивната веб страна? Инаку кажете ми каде да ја барам?
Toа е така затоа што многу колекции воопшто не ги носат кај нас за жал. Освен да провериш на повеќе места - можеби некаде ќе ја најдеш, ама се сомневам штом си добила таков одговор. Или пак пробај нарачај ја преку Интернет, мислам дека ова ти е најсигурна варијанта штом толку ја сакаш пудрата.
Mислам дека тоа зависи од самата парфимерија. Кај нас на пример никогаш нема ваква месечна акција, за жал.
само во еликсир ја има оваа акција и секогаш тие производи што се по 85ден. си стојат кај касата. https://www.facebook.com/ElixirExclusiv ... 752?ref=ts мислам дека 35,36 страна е видете пишува кој производи се по 85ден.
Во ДМ имаше некои од нијансите на кармини, лакчиња, сенки, туш за очи, пудра и некои од маскарите по 85 денари. Јас ја купив пудрата и ок е, за таа цена одлична https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 3241_n.jpg
Дали пудрата во ДМ ја има во повеќе нијанси или само на една е попустот? Бидејќи ми треба најсветлата
Имам некои работи од есенс и сега за сега само со пофалби сум,без никакви критики. Маскарата Extreme и е супер,предобра за таа цена.Руменилата и сенките исто преубави,трајни. Уште парфемчињата им ги немам пробано,незнам дали има во Македонија ама кога ке ги видам ке си земам барем едно,слатко ми изгледаат вака на слика.
Ги има парфемчињава кај нас, преслатки се мирисите исто како и пакувањата . Не знам само колку се трајни
Јас ги имам користено и се УЖАСНИ Розевата е за мрсна кожа од калинка мислам е и ја матира демек кожата.кога ставаав пудра над нејзе се ронеше некако чудна ми беше, а втората беше зелена за нормална кожа ," но на мојава кожа не и одговараше бидејќи ми е мрсна имаше некој чудни светки и како лампион бев во лицево. Имам и една друга користено Anti spot moisturizer .таа не беше лоша и брзо се впиваше , за мрсна кожа.
Пробај преку Амазон, ама не би знаела да ти кажам колку би чинело и како би одела постапката, но има таква тема за Онлајн шопинг, па провери таму има развиено доста дискусии. Можеби можеш да ја најдеш и на aliexpress.
Од есенс моментално го користам сетот за веѓи и многу сум задоволна.Од четките ги имам двете четки за сенка што се(сплосната и заоблената),и четката за руменило.Неколку пати сум ги перела и регенератор им ставив и влакната воопшто не паѓаат,али покруто им е влакното во споредба со четките на гош и дебора.Но,за тие пари добри се.Така да,за тие пари,задоволна сум од оваа козметика.