Прекрасна е нијансата,супер избор. Кажи ми ова е sweetheart или грешам ? Јас одамна сакам да ја купам нијансава
Koritsaki прекрасни се сенкиве и општо сите сенки на Есенс,јас последен пат кога купував од Есенсе производи ја барав од овие metal glam - frosted apple и не ја најдов,кажи ми да не виде случајно дали ја има и таа,од таму каде што ја купи ?
Да, навистина се преубави , незнаев која боја да ја изберам инаку оваа ли ја/бараш? Јас ја земав од дм во веро центарот , имаше вака избор но на нијансата да ти кажам не се ни сеќавам дали ја видов или не, но вака имаше доста избор. Ако не си била таму да/бараш,можеш да провериш
Да,таа ја барам и морам да ја купам Ќе отидам ќе проверам и таму,не сум видела,ти благодарам Koritsaki
Emoonlight, да ти кажам за сенкава што ја бараш, ја видов денес во дм во трговски , баш ги разгледував и др бои и ми текна за тебе дека ти ја бараше,па само да те информирам ако веќе не си ја купила
Имам користено многу производи на есенс, но не ги баш обожавам. Добро, зависи и кои производи. Еве на пример, сенките им се ок, но BB- кримот е ужас. Ајлајнерите (оние светкавите Glam liner) ми се допаѓаат. Еве пред неполн месец зедов светкав гел за очи (glitter eye gel) во златна боја и сум презадоволна од него, ги прават очите многу гламурозни и не се за секаква пригода . Лаковите им се супер, иако некои неможам да ги тргнам од ноктите со недели . Најмногу од се ми се допадна безбојниот сјај (XXXL shine lipgloss) дава премногу сјај, ич не се лепи, ниту се растекува. Одличен е.
Четките им се преубави, ја земав денес оваа за сенка, а инаку ја имам таа за руменило Инаку, јас бидејќи сум манијак за маскари земав една на есенс чисто да пробам каква е Еве оваа ако ја имате користено пишете нешто
Не сум ја купила сеуште,кога ја барав во трговски во Дм ја немаше,значи ја донеле пак.Благодарам Koritsaki Инаку за маскарата што си ја купила да ти кажам,ја има другарка моја и таа вика дека е преубава,задоволна е .
Денес шопинг мал удрив по есенс Карминов ми е преубав кремаст а без светки, преубава корална боја нов фаворит ми е. И розевиот (10) го имам исто али подолго време и од него сум презадоволна. Солидно им е траењето на уста некои 2-3 саати е океј Сенкава одамна ги меркав и сега уште на попуст морав да ги земам, не верувам дека нешто многу ке се шминкам со нив али за во лето мислам ќе се најдат Моливчево го пробав и само пофалби на прв поглед. Пошто сум плава убаво ми е светло, ми се свиѓа и што е тенко па е полесно да се контролира. Помалата четка ја земав пошто имам доста големи а мала една имам само, убави и се крути влакната не се виткаат многу што повеќе и одговара, не ја пробав со сенка ама мислам дека ќе ми се допадне. Алајнеров го меркав некое време и конечно го земав и на прво ставање се покајав. Многу е течен ептен бледа црна боја остава и го оставам да се исуши малку ама одма се копира, за контролирање е доста лесен убаво можам да исцртам линија па се надевам малку ќе се среди иначе би го користела само како база за полесно да си нацртам линија со друг алајнер.
Во Белград ги земав, тука им е 70% од асортиманот на попуст се е по (преведено во денари) 80 ден. Ќе ги повлекуваат овие ствари од продажба во бг и ке носат скроз нов асортиман како што разбрав, ма да пошто подолго трае попустов скоро ништо не е останато Од сенкиве не се сите на попуст само оваа и уште две на зелено и на плаво. Иначе во скопје мислам дека не би требало да се поише од 150 денари али стварно ич не сум ги заприметила негде...
јас единствено попустот го видов во Еликсир и тоа бев во 3 нивни продавници и беа останати само сенки од некои бои кои не се користат баш, како жолта, зелена, портокалова, исто и за сјаевите, единствено од лаковите имаше доста избор.