Што мислете за моливчињата за веѓи на Есенс? Колку пари се и дали цртаат добро и дали стојат после тоа веѓите или се брише лесно.
^^Јас го имам кафеното, беше околу 100 ден, лесно се нанесува и мислам дека солидно трае. Јас лично сум задоволна
Мислам дека прочитав на еден блог дека четкава е достапна само во некои Müller дрогерии, што значи дека ја нема кај нас а за жал нема ни да дојде во иднина.
Оваа четка не ретко, туку воопшто не ја има во продажба во Македонија. Кај нас достапни се Eyeshadow brush и Smokey brush. Спојлер
Анушка и јас го користам ова моливче, повеќе од една година и сум презадоволна. Убаво исцртува, трае, а и ефтино е.
Го има, а четкичката убава е, има доволно меки влакненца и не се премеки за да не можеш убаво да ја изблендаш сенката, но мене лично закосената Есенс четкичка ми е подобра. Ама оваа кога е ставена веќе во кутивчето, врши и те како голема работа.
Pudrava ja IMA Edna moja drugarka I solidna pokrivnost ima osobeno ako stavis kamena odozgora inaku neznam kolku pari e I mene me intresira ako znae nekoja od vas da mi kaze se izvinuvam za latinica
Ја купив денес, 265 од ДМ, али и во Еликсир има производи од Есенс, би требало и таму да ја има. Некако средна накај слаба покривност во споредба со други, али добро е што е баш мат. Не бев долго изглезена за да кажам трајност, но добро ми изгледа. Само што сега ќе треба и камена да си купам за поголема покривност.
A ги има ли пигментите? Имаат преубави нијанси, баш би сакала да си набавам некое шишенце. Не ми текна да разгледам што има ново на штандот на Есенс.